.

YDXNY Стоящ Тенис на Преобразувател на Застояла Поставка за Монитор Настолен Конвертор Стойка за монитор Регулируема Височина

YDXNY Стоящ Тенис на Преобразувател на Застояла Поставка за Монитор Настолен Конвертор Стойка за монитор Регулируема

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Тази поставка за компютър е изработена от материал, който е достатъчно издръжлив, за да побере тежки компютър, и ще продължи дългоТя е с външен вид на истинско дърво, който отговаря на стила на всеки офис и писмено на масата.Тази маса с поставка за монитор е оборудван с 4 нива на регулиране на височината (от 8,7 инча до 17,7 инча), което позволява да се повиши екран, за удобна и ергономична височина по време на работа.Подходяща за един човек нарастването на 1,5-1,8 м (4,9-5,9 фута).Поставка за компютър идва с 2 рафтове.Всяка полк побира различни преносими компютри с размери не повече от 20 инча и могат да издържат на тегло до 11 кг.Дайте да ви е достатъчно места за монитори, клавиатури, лаптопи, тракпад, калкулатори, мишки и т. С помощта на нашето ръководство за инсталиране, можете да го събере в рамките на няколко минути.Има два рафта, на които достатъчно място за поставяне на вашите неща.Тази поставка за компютър е изработена от материал, който е достатъчно издръжлив, за да побере тежки компютър, и ще продължи дълго.Тя е с външен вид на истинско дърво, който отговаря на стила на всеки офис и писмено на масата.Тази маса с поставка за монитор е оборудван с 4 нива на регулиране на височината (от 8,7 инча до 17,7 инча), което позволява да се повиши екран, за удобна и ергономична височина по време на работа.Подходяща за един човек нарастването на 1,5-1,8 м (4,9-5,9 фута).Поставка за компютър идва с 2 рафтове.Всяка полк побира различни преносими компютри с размери не повече от 20 инча и могат да издържат на тегло до 11 кг.Дайте да ви е достатъчно места за монитори, клавиатури, лаптопи, тракпад, калкулатори, мишки и т. С помощта на нашето ръководство за инсталиране, можете да го събере в рамките на няколко минути.Има два рафта, на които достатъчно място за поставяне на вашите неща.Този преносим, стоящ на масата превръща всяка повърхност в постоянни работно място, може да се използва в изправено положение.Параметри : Материал : дърво Размери : както е показано на картинката Съдържание на опаковката : 1 х тенис на датчиците Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.

Декларирани характеристики

Material:
wood
Size:
As the picture shows
Package Contents:
1 x Standing Desk Converter:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your. :