.

3 бр. пръчици за коса с кичури-пеперуди, метални пръчки за хранене с пайети и перли, реколта класически пръчки, китайски украшения за коса с дълъг пискюл, аксесоари з?

3 бр. пръчици за коса с кичури-пеперуди, метални пръчки за хранене с пайети и перли, реколта класически пръчки, китайски

BGN 6.39

Сума
Налично за поръчка

【Материал】 Тези китайски пръчици за коса са изработени от висококачествени метални сплави, деликатно шийн finish пръчици за хранене за косата са много гладки, им е лесно фиксиране на шиньоном и трудно се разтварят 【Дизайн】 Ретро и елегантен стил, го правят идеален за всеки стайлинг на коса.Ще ви направи по-нежна и изящна.Очарователна и богато украсен гребен за коса hanfu шило с пискюли подчертава елегантността, която принадлежи само на вас. 【Широко приложение】 Е идеален за различни събития като сватби, годеж, партита, специални случаи, връчване на подарък или ежедневна обстановка и ще ви направи по-чаровен в ежедневието. 【Идеален подарък】 Този продукт може да бъде отличен подарък за вашите приятели и близки.Можете да го изпратите на приятелката си, сестра си, жена си или на майка си като подарък за рожден ден, Коледа, Хелоуин или Деня на благодарността. 【Предпоставка включва】 3 бр. пръчици за коса с кичури-пеперуди (черни, златни и сребърни), подходящи за повечето хора, чиято коса е дълга, дебела, тънка, права или къдрава. пръчици за коса с кичури-пеперуди, Метални пръчки за Хранене с Пайети и Перли, Реколта Класически Пръчки с Дълъг Пискюл, Китайски Украшения за Коса, Аксесоари за жени.

Декларирани характеристики