.

#MG Beyoutiful L/R Ther четка 1-лека и е идеална за сушене на косата. Термостат помага за задържане на топлината, създава и поставя на косата, придавайки им по-пищна и гъста вид.

MG Beyoutiful L/R Ther четка 1-лека и е идеална за сушене на косата. Термостат помага за задържане на топлината, създава

BGN 19.04

Сума
Налично за поръчка

Кратък Обзор1) Тази керамична кръгла термична четка за лесно расчесывается и е идеален за сушене на косатаТермостат помага за задържане на топлината, създава и поставя на косата, придавайки им по-пищна и гъста вид.Заоблени форми са идеални за гладка кръгла довършителни работи.Голяма форма на идеален за дълга коса. 2) Показател за отопление Opti - променя цвета си от черен на тюркоаз при висока температура, като ви за необходимостта от намаляване на температурата на сешоара.Това ще помогне за предотвратяване на увреждане на косата. 3) Закръглена форма - помага за придаване на обем или завить 4) Технология за запазване на топлината - по-дълго запазва топлината на сешоара за зъби, която намалява времето за сушене на косата. 5) Вентилационни отвори - Пропускат въздушен поток за бързо изсушаване и оформяне в съчетание със сешоар 6) Мека на допир дръжка за допълнителен комфорт при работа 7) Може да се прилага върху влажна или суха коса, Кратко описание идеален за стайлинг на дълга коса Съставки : акрилонитрилбутадиенстирол (ABS), метал, найлон, керамична пудра на прах, йонна прах Внимание да се Съхранява на място, недостъпно за деца.

Декларирани характеристики