.

PRETYZOOM Десктоп Украса на Коледна Елха От Вълна, Филц, Изкуствена Мини-Фигурки на Коледна Елха, Помпоны, Топка, Декорация във формата на Листа със Звънци за Новогодишн?

PRETYZOOM Десктоп Украса на Коледна Елха От Вълна, Филц, Изкуствена Мини-Фигурки на Коледна Елха, Помпоны, Топка, Декорация

BGN 4.44

Сума
Налично за поръчка

Десктоп Украса за Коледната Елха От Вълна, Филц, Изкуствена Мини-Фигурка Елхи, Помпоны, топка, Листа, Декорация със Звънци за Новогодишната Домашна ВитриниТе са идеални за вашия дом по време на този празничен сезон!С фантастично декорирани коледни елхи, така че вашето семейство е приятно Коледа.Създава за семейството си сигурна и приятна атмосфера за почивка. !Дизайн позволява да се поставят в закрити помещения или на открито, определени покрай алеята пътеки или да се поставят в урна на входната врата.Подходящ за търговски център, магазин, семейни събирания, офис накити, реквизит за снимки и т. Дайте на вас, на вашите приятели или семейство прекрасно празнично спомен!.Десктоп Украса за Коледната Елха От Вълна, Филц, Изкуствена Мини-Фигурка Елхи, Помпоны, топка, Листа, Декорация със Звънци за Новогодишната Домашна Витрини.Те са идеални за вашия дом по време на този празничен сезон!С фантастично декорирани коледни елхи, така че вашето семейство е приятно Коледа.Създава за семейството си сигурна и приятна атмосфера за почивка. !Дизайн позволява да се поставят в закрити помещения или на открито, определени покрай алеята пътеки или да се поставят в урна на входната врата.Подходящ за търговски център, магазин, семейни събирания, офис накити, реквизит за снимки и т. Дайте на вас, на вашите приятели или семейство прекрасно празнично спомен!.Описаниеэто ще е идеално за вашия дом по време на този празничен сезон!С фантастично декорирани коледни елхи, така че вашето семейство е приятно Коледа.Подходящ за търговски център, магазин, семейни събирания, офис накити, реквизит за снимки и т. Дайте на вас, на вашите приятели или семейство прекрасно празнично спомен!Характеристики Материал : Дърво, вълна, филц.-Размер : Около 18,5x8x8 см/7,27x3,14x3,14 комплектът включва : 1 х настолна коледно дърво.

Декларирани характеристики