.

TOYANDONA Коледна Украса Борова Венец Коледен Декор 12 бр. Жълъди за Бродирани Коледни Висулки с Желудями Фестивални Окачване с Желудями за декор (Случаен цвят) Борова В?

TOYANDONA Коледна Украса Борова Венец Коледен Декор 12 бр. Жълъди за Бродирани Коледни Висулки с Желудями Фестивални Окачване

BGN 4.05

Сума
Налично за поръчка

Те идват с висящи с въжета, които могат лесно да се мотае на коледни елхи за бърза декорацияДобро качество на изработка гарантира изящни детайли, това също може да бъде предмет на домашен интериор, празнични украси и още много други.Украсата е подходящ за ежедневно оформяне на сцена или фестивал, което също може да отговори на вашите многобройни нужди в празнични дни.Отличаващ се с нежен и привлекателен външен вид, нашият висулка във формата на жълъд много необичайно si Нашите миниатюрни жълъди са изработени от висококачествен и траен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.Те идват с висящи с въжета, които могат лесно да се мотае на коледни елхи за бърза декорация.Добро качество на изработка гарантира изящни детайли, това също може да бъде предмет на домашен интериор, празнични украси и още много други.Украсата е подходящ за ежедневно оформяне на сцена или фестивал, което също може да отговори на вашите многобройни нужди в празнични дни.Отличаващ се с нежен и привлекателен външен вид, нашият висулка във формата на жълъд много необичайно si Нашите миниатюрни жълъди са изработени от висококачествен и траен материал, който може да се използва в продължение на дълго време.Описание Нашия войлочный мида - прекрасно празнично подвесное бижу, което е уникално.Това е изискан и съблазнителен окачване със стил.Изработен е от висококачествен материал, който издържа на дълъг показва.За производството се използва за вълна, филц, приятен на допир и лесен, който лесно подвешивается. приятно украса за вашия дом.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : филц - Размер : 2,00 X1,50 X1,50 см /0,79 X0,59 X0,59 инча - Нашите миниатюрни жълъди са изработени от висококачествен и траен материал, който може да се използва в продължение на дълго време. - Благодарение на леко и привлекательному външен вид, нашият висулка във формата на жълъд е много оригинално, vi - Добро качество на изработка гарантира изящни детайли, това също може да бъде начало декор, празнични украси и още много други. - Украса е подходящ за ежедневно оформяне на сцена или фестивал, което също може да отговори на вашите многобройни нужди в празнични дни. - Те са снабдени с висящи с въжета, които могат лесно да се мотае на коледни елхи за бърза декорация. - Цвят : Различни цветове. - Размер : 2 X1,5 виж Опаковката включва 12 х фетровых жълъди.

Декларирани характеристики