.

DOITOOL 1 бр., Метални Стенни Стелаж, Метални стелажи За съхранение, полици за Ресни, монтиран на стената, Определени за закачалки Закачалка за Кухненските Кутии, Куки з?

DOITOOL 1 бр., Метални Стенни Стелаж, Метални стелажи За съхранение, полици за Ресни, монтиран на стената, Определени за закачалки

BGN 8.17

Сума
Налично за поръчка

Липсата на перфорирана дъска за маркиране : няколко дупки могат да бъдат произволно свързани с различни плочи, създаването на вашия индивидуален ъгълПластмасова закачалка : Подходящ за настаняване на стоки от първа необходимост, въжета за коса, очила на стената на спалнята.Листовете метални табла за колчета : идеалното решение за съхранение във всяка стая на стената в спалнята, кухнята, офиса, общежитие, баня, всекидневна.Панел със закачалка за дисплея на : Подходящ за настаняване на ключове, будилници, моливи, растения в саксии и на стената на учебна стая.Срок на годност от пеговой дъски : Лепило с обратна страна, не трябва пробиване, приклеивайте към ъглите, поставяйте по желание, не се страхувайте от падане.Липсата на перфорирана дъска за маркиране : няколко дупки могат да бъдат произволно свързани с различни плочи, създаването на вашия индивидуален ъгъл.Пластмасова закачалка : Подходящ за настаняване на стоки от първа необходимост, въжета за коса, очила на стената на спалнята.Листовете метални табла за колчета : идеалното решение за съхранение във всяка стая на стената в спалнята, кухнята, офиса, общежитие, баня, всекидневна.Панел със закачалка за дисплея на : Подходящ за настаняване на ключове, будилници, моливи, растения в саксии и на стената на учебна стая.Срок на годност от пеговой дъски : Лепило с обратна страна, не трябва пробиване, приклеивайте към ъглите, поставяйте по желание, не се страхувайте от падане.Пратката включва 1-часова за съхранение на дъска с дупки Характеристики -Изработен от безопасен и траен материал, това е лесно и практично панел за съхранение на гараж дъски. -Изящна изработка, можете да поставите малки предмети, се слагат неща в него, висока носеща способност, не пробиване рафтове за съхранение. - Благодарение на дизайн куката, голям капацитет за съхранение, той е лесен за използване.Това ще съответстваща на вашите нужди метална дъска за колчета. - Материал : Пластмаса дисплей САМ Pegboard. - Цвят : зелен, без перфорирана дъска.79inch Стенни панела от картон. - Стенен многофункционален рафтове без перфорация, стилен и издръжлив за домашна употреба, монтиран на стената рафтове за съхранение. - Лесен за инсталиране и използване, лесно да се откаже, е много удобно да се използва метална дъска за свързване.Описание на продукта Метална дъска за маркиране Като вид битови многофункционален склад с инструменти, тя притежава мощни възможности за съхранение.

Декларирани характеристики