.

VICASKY 1 комплект Стенни Заготовки Сам Life Table Подарък Картина, Фигура и Декор от сплав, Цинковая Творческа Рамка, Дърво, Дисплей с Рамки, Колаж, Уникално Украшение, Лист?

VICASKY 1 комплект Стенни Заготовки Сам Life Table Подарък Картина, Фигура и Декор от сплав, Цинковая Творческа Рамка, Дърво,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

РАМКА за ДЕМОНСТРАЦИЯ на снимки - изискано бижу хол, спалня, общежития и дори офис е подходящ и за приятелите, които коллекционируют снимкиРамка за снимки с Генеалогични древом.РАМКА за етикети за снимки - С практични функции, тя може добре да показвате и съхранявате снимки в дома ви.Уникален титуляр за снимки - благодарение на разумни проекти можете да лесно да се улови на снимка и да го предпази от падане.НАСТОЛНА рамка за снимка - изработени с много умение, я не лесно да се повреди или да се съборят, и тя може да ви служи дълго време.ПОДВЕСНАЯ ФОТОРАМКА - Можете да си купите тази професионална и практично фоторамка tree v. Списък на пакетите 1 x Дърво 4 x Квадратни карти 2 x картичка във формата на сърце Характеристики -Предпочитаните материали от с сплав, безопасен и практичен шкаф за рамки за снимки. -Можете да си купите това е професионално и практично дърво за рамка на стойка с фоторамками за колажи.77 X7 дърво за показване на снимки. -Можете да го изпратите на своите приятели, семейство и колеги, и те ще се радвате на тази подвесная фоторамка. -Цвят : както е показано на фоторамке под формата на дърво -Тя е изработена с изискана изработка, разполага с изискан външен вид и качество, може да е по-добре отговарят на вашите нужди фоторамке под формата на дърво. -Материал : стойка за рамки от с сплав-ефектен Дизайн, а дизайна на дърво под формата на фото рамки могат създаване на свежа и приятна атмосфера. Държач за снимки, направи си сам.Информация за стоки, Настолна рамка за снимка Можете да дадете на своите приятели, на децата или семейството, преподнеся им малка изненада.подвесная фоторамка, безопасна за използване, лесна, с дълъг срок на служба. изготовьте рамка за показване на снимки, внимателно всеки детайл, за да му придават луксозен и красив външен вид.

Декларирани характеристики