.

Uongfi 10 Камина Вентилатор с Двуглавым Тихо Термични отопление, Захранван от топлина Печной Вентилатор за Дровяного нагревател, Инструмент за разпределение на топли?

Uongfi 10 Камина Вентилатор с Двуглавым Тихо Термични отопление, Захранван от топлина Печной Вентилатор за Дровяного нагревател,

BGN 63.28

Сума
Налично за поръчка

Той изработва своята енергия чрез топлина, выделяемому повърхността на плочатаОсновата на вентилатора предава топлината към компютрите производство на електроенергия, блокове и производство на електроенергия преобразуват топлинна енергия в кинетична енергия.Енергията, необходима за привеждане в действие на двигателя, а след това води на движение на ножовете.Вентилатор за плочи от алуминиева сплав е Изработен от алуминиева сплав с висока якост, която осигурява липсата на чеп на вентилатора и чист повърхност.Не е деформиран и не избледнява дори и след продължителна работа при висока температура.Спестяване на енергия и фен на топлинна пещ е предназначен за циркулация на горещ въздух, формира при изгарянето на дървесина / дървени въглища или пелети.НАПЪЛНО използвайте топлина от вашата печка на дърва и распределяйте го из стаята, помещението се загрява бързо, с по-малко потребление, по-голяма ефективност - намаляване на разхода на гориво.Экструдированный алуминий с високо съдържание на анодизиран алуминий използва топлината, предоставени на вашата печка на дърва, като помага за по-бързо и по-ефективно затопля се къща.Голям е обемът на въздуха : 5 остриета разпръсне топъл въздух из залата.Просто поставете вентилатор на гладка и равна повърхност на горната част на плочата, в близост до страничната или задната част на комина.Вентилатор за печки с топлинна задвижване помага ви спестява гориво и разпространение на топлина из залата, ефективно циркулиране на топъл въздух из залата, без шум.Спецификации : 1. Работна температура : от 122 градуса по Целзий до 662 градуса по Целзий (50 градуса по Целзий до 350 градуса по Целзий) 2.Скорост : 1400 об/мин4. Първоначалната температура : 50 °C5. Работна температура : 50 ° C ~ 350 ° C6. Материал : алуминий сплав7. Количество : 108. Ниво на шум : ≤ 25 db Fan печка с отопляем ще ви помогне да спестява гориво и согревать вас.

Декларирани характеристики