.

QIYUHOY Хавлии за Баня за него и нея, Кърпи за ръце, 16x24 Инча, Памучни Модерни Кухненски Кърпи, Парцали за миене на съдове, Кърпа за ръце от торбата с брашно за декора на б?

QIYUHOY Хавлии за Баня за него и нея, Кърпи за ръце, 16x24 Инча, Памучни Модерни Кухненски Кърпи, Парцали за миене на съдове,

BGN 8.49

Сума
Налично за поръчка

?【Размер】 Кухненски кърпи 16x24 инча ?【Дизайн на текстурата на вафли】 Тя не поцарапает кожата ви и няма да се отрази на красотата на външния вид.Лесен за почистване в кухнята и в банята или на друго място, където вие пожелаете. ?【Модерна печат】Отпечатано с помощта на най-модерните технологии за дигитален печат, богата на детайли.То е ясно и ярко.Цвят светъл и никога не избледняват. ?【Инструкции】 Могат да се перат както в колата, така и ръцете си със студена вода, да не се избелва, да не се гали. ?【Специални подаръци】Можете да го дари по всяко време на роднина, приятел или колега, и това е най-добрият подарък от всички.Нашата цел - създаване на меки, с високо качество кърпи за ежедневието.Използвайте тези кърпи за декориране и почистване на вашата кухня или баня, предоставяне на дома си един нов вид, с удобно място за развлечение и получаване на комплименти от семейството и приятелите.

Декларирани характеристики