.

WOPPLXY Двустранен Болт Защелкивающийся Кука 20 Комплекта 3,5-Инчови Двойни Граничната Скоби От С Сплав за Връзка Ключодържател, Кучешка Каишка, Яка, Прашка за Домашни Л?

WOPPLXY Двустранен Болт Защелкивающийся Кука 20 Комплекта 3,5-Инчови Двойни Граничната Скоби От С Сплав за Връзка Ключодържател,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Че ще получите】 : комплектът съдържа 20 ключалки за болтове, което е достатъчно, за да отговарят на различни нужди, малък процеп, гъвкавост, лесна употреба, може да продължи дълго 【Надежден материал】 : Двустранен защелкивающиеся куки произведени от висококачествена сплав с, който е силен и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне, не е лесно заржаветь, идеален за ключодържатели, колани и други предмети. 【Подходящ размер】 : Метални скоби за стартиране от с алуминиеви джанти имат размер 3,5x1,1 инча, а им натоварване е ограничена до 110 паунда (50 кг), така че, моля, бъдете внимателни и използвайте ги гъвкаво в рамките на допустимите граници. 【Практичен дизайн】 : Защелкивающийся кука болт е двустранен дизайн, което ви позволява да го използвате по-широко, а болт пружинен предоставя сигурно затваряне и лесно отваряне рычажком за палеца, подходящ за дома, в стопанството и забавни приложения. 【Многоцелеви】 : Тежки затварящи болтове са подходящи за въжета, вериги, каишка за животни, изделия и друго домашно, ферма, туристически употреба; може да се използва за капаче, окачване, кофа, окачване, кофа за храна и за други цели. 【Че ще получите】 : комплектът съдържа 20 ключалки за болтове, което е достатъчно, за да отговарят на различни нужди, малък процеп, гъвкавост, лесна употреба, може да продължи дълго. 【Надежден материал】 : Двустранен защелкивающиеся куки произведени от висококачествена сплав с, който е силен и издръжлив, него не е лесно да се прекъсне, не е лесно заржаветь, идеален за ключодържатели, колани и други предмети. 【Подходящ размер】 : Метални скоби за стартиране от с алуминиеви джанти имат размер 3,5x1,1 инча, а им натоварване е ограничена до 110 паунда (50 кг), така че, моля, бъдете внимателни и използвайте ги гъвкаво в рамките на допустимите граници. 【Практичен дизайн】 : Защелкивающийся кука болт е двустранен дизайн, което ви позволява да го използвате по-широко, а болт пружинен предоставя сигурно затваряне и лесно отваряне рычажком за палеца, подходящ за дома, в стопанството и забавни приложения. 【Многоцелеви】 : Тежки затварящи болтове са подходящи за въжета, вериги, каишка за животни, изделия и друго домашно, ферма, туристически употреба; може да се използва за капаче, окачване, кофа, окачване, кофа за храна и за други цели. защелкивающиеся сглобена двустранни защелкивающиеся куки, 3,5-инчови двойни води клипове от с сплав за връзка ключодържател, яка за кучета, кофи за храна на домашни любимци ✔ Двустранни защелкивающиеся сглобена куки са произведени от висококачествени материали от с сплав, която е здрав, много издръжлив, не е лесно ръжда и повреди, и може да се използва в продължение на дълго време.

Декларирани характеристики