.

Светодиодна Настолна лампа KUCAM, Магнитно Осветление под шкаф 3 W, Сензорно управление с регулируема яркост, 3 Цветови режим, Акумулаторна панел за четене от леглото, ?

Светодиодна Настолна лампа KUCAM, Магнитно Осветление под шкаф 3 W, Сензорно управление с регулируема яркост, 3 Цветови режим,

BGN 9.33

Сума
Налично за поръчка

【3 цветови режим и настройка на яркостта】 Комплект осветителни тела за гардероб с регулируема яркост - 28 бр енергоспестяващи светодиоди с мощност до 140 лумена с 3 цветови температури : топла светлина (3000 К), неутрална дневна светлина (4500) За студена бяла светлина (6000 К).Бързото натискане на за включване-изключване на осветление и последователна промяна на цветови режими.Бесступенчатое затъмнение, с помощта на дълъг сензорен контрол.Междувременно той ще запомни вашата последната настройка на яркостта. 【Се захранва от акумулаторна батерия】 Вградена акумулаторна батерия с капацитет 2000 mah, акумулаторна през USB чрез всяко зарядно устройство за телефон 5, захранване, лаптоп и т. Пълно зареждане в продължение на 3-4 часа. 【Лампа за защита на очите】 е Изработена от висококачествени led лампи, лампа за четене не трепти, не заслепява, не свети със синя светлина, не пропуска ултравиолетови лъчи и не е податлива на чести радиация.Това може да предпази зрението и намаляване на умората на очите, причинени от продължително четене.Тази светлинна панел осигурява леко допълнително осветление и може идеално да се използва като лампа за осветяване на компютърна маса. 【Лесна инсталация】 Благодарение на двустранно клейкому протоколи креплению осветителни тела за шкаф може да бъде монтирана навсякъде, където има нужда от допълнително осветление, за да им лесно да се свали за да го заредите или използвате като преносимо осветително тяло.Намирайки се на база, лампата може да се върти навсякъде в диапазон от 40 до 120 градуса. 【Широко приложение】 Е идеална за монтаж в общежитието на училището, в спалнята за нощни лампи за четене на книги, в килера за избор на тъкани и много други.Това е идеалният лека нощ за кабинет, фаянс, плаващи рафтове, под шкаф, спалня, бюфет, баня, кухня, детска, десктоп станция, чай, килер, тоалетка с огледало, на дисплея с картинки.Комплект лампи за кабинет KUCAM 3 W Under Cabinet Lighting, 3 цветови режим, сензорно управление, с регулируема яркост, батерия 2000 ма за кухня, антре, кабинет, щанд, лампи за четене на книги, осветление за кабинета на рафта с книги, осветление, огледала за грим, 3 цветови температури и регулиране на яркостта : Кратко докосване на бутон за включване / изключване и последователна промяна на цветови режими. (Студено бяло 600 До, топъл бял 3000 До, неутрално бяла 4500 До, след това е изключен) Продължително натискане за плавно регулиране на яркостта.

Декларирани характеристики