.

Топло, Преносима Електрическа USB Топло За Ръце, Треска на Корема, Термична Подложка за дома, на Открито, Преносима 5V Топло От Въглеродни Влакна, Лека USB Топло, Здрав Т?

Топло, Преносима Електрическа USB Топло За Ръце, Треска на Корема, Термична Подложка за дома, на Открито, Преносима 5V Топло

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ 【Удобен за носене】 Лек, удобен в переноске и използванеМоже да бъде опаковано в пакет, за да спестите място. ★ 【Многофункционалност】 Подходящ за юргани и друг сплит тип отопление.Подходящ за зимата и хладен ден. ★ 【Икономия на гориво и защита на околната среда】 USB-мат с нагревател USB-мат с нагревател изработен от въглеродни влакна, мек и удобен, можете да го поставите навсякъде, където искате в сравнително тясно пространство ще е добра температура. ★ 【 Меки и удобни】 USB-ястия са изработени от въглеродни влакна, меки и удобни, можете да ги поставите навсякъде, където искате в сравнително тясно пространство ще е добра температура. ★ 【Как да използвате】Прилагането Носите с обувки, чорапи, ръкавици или джоба ви, дръжте ръцете си, краката топли.USB-топло е подходящ за използване с ръкавици и други устройства разделно отопление.Характеристики : 1. USB-подложки с топъл, изработени от въглеродни влакна, меки и удобни, можете да ги поставите навсякъде, където искате в сравнително тясно пространство ще е добра температура. USB-нагреватели, екологично чист, с ниска консумация на енергия и безопасни. Нагревателен елемент от въглеродни влакна USB 5 V.Се свързва към порта за разсейване на топлината. Лек, удобен в переноске и използване. Подходящ е за ръкавици и други отоплителни устройства разделно тип.Технически характеристики : Материал : карбон нагревателен материалцвет : както е показано на картинката Размерът на подгряващата площадки (дължина х широчина) : прибл.6 инча Дължина тел : прибл.9 инча Вход : 5, 5 Мощност : 7 W пакет включва : 1 комплект грелок Забележка : 1. Не се допуска използване от лица, неспособни сами да се грижат за себе си, децата си или лица, не чувствителни към висока температура. Не използвайте игла удари нож за загряване на тъканите.Не може да се използва, когато в стаята няма никой. Не използвайте във влажни условия, моля, подсушете, преди да използвате. Външна филм от въглеродни влакна играе защитна роля и не може да бъде разкъсан.

Декларирани характеристики