.

Актуализиран Шал С подгряване и функция за масаж, USB Топлинна Шал, Електрическа Топла Обвивка За врата, Загряващ Шал С Грелкой За врата, Нагревающий Женски Шал И Мъж?

Актуализиран Шал С подгряване и функция за масаж, USB Топлинна Шал, Електрическа Топла Обвивка За врата, Загряващ Шал С Грелкой

BGN 45.66

Сума
Налично за поръчка

2 Функции : Затопляне, и масажДвойно управление, може да се използва за масаж или загряване, както и заедно.Намалява чувството на дискомфорт в гръбначния стълб, температурата 35-55 ℃, предпазва врата. Приятен за кожата : Селективни удобна материя, високо качество норковый кадифе, приятна на допир за ръце, топли и дишащи, приятни за кожата и удобна. 3 Настройки на температурата : Трехскоростной регулатор на температурата За регулиране контрол на температурата по желание с един бутон за включване, насладете се на топло за щастие по всяко време и на всяко място.СВЕТЛИНА : Зелен : 35 ℃, синьо : 45 ℃, червено : 55 ℃.Ползване : Ниско напрежение 5 v, е много безопасно да се използва. Мултиплен система, да провежда топлина, а не провежда електричество.Източник на захранване, USB : да Свържете този шал в блок за захранване, така че по всяко време се затопли, или го включете към USB за удобство на използване (захранване в комплекта не са включени). 2 Функции : Затопляне, и масаж.Двойно управление, може да се използва за масаж или загряване, както и заедно.Намалява чувството на дискомфорт в гръбначния стълб, температурата 35-55 ℃, предпазва врата. Приятен за кожата : Селективни удобна материя, високо качество норковый кадифе, приятна на допир за ръце, топли и дишащи, приятни за кожата и удобна. 3 Настройки на температурата : Трехскоростной регулатор на температурата За регулиране контрол на температурата по желание с един бутон за включване, насладете се на топло за щастие по всяко време и на всяко място.СВЕТЛИНА : Зелен : 35 ℃, синьо : 45 ℃, червено : 55 ℃.Ползване : Ниско напрежение 5 v, е много безопасно да се използва. Мултиплен система, да провежда топлина, а не провежда електричество.Източник на захранване, USB : да Свържете този шал в блок за захранване, така че по всяко време се затопли, или го включете към USB за удобство на използване (захранване в комплекта не са включени).Актуализиран шал с подгряване и функция за масаж, USB-шал, електрическа топла обвивка за врата, загряващ шал с грелкой за врата, нагревающий женски шал и мъжки утяжелитель Сезон : зимни, стил : Модерен, Зона отопление : на врата, Причина : всекидневни, размер : 80 см—10 см, Модерен дизайн показва на вашия приятен вкус.Подходящи за ежедневието.Сладка и красива.Предпазни мерки при пране : обикновена ръчно пране, машинно пране, когато въже за изключване, заключване в добро състояние.

Декларирани характеристики