.

PRETYZOOM 8 бр. Комплект Великденски Чанти За прибори, Притежателят на прибори За хранене във формата На Зайче Великден, Калъф за прибори За хранене, Декорация За Великд?

PRETYZOOM 8 бр. Комплект Великденски Чанти За прибори, Притежателят на прибори За хранене във формата На Зайче Великден, Калъф

BGN 3.01

Сума
Налично за поръчка

Нетъкан материал 【Набор от великденските чанти за прибори за хранене】 изящна изработка изработка и добри тъканни материали осигуряват дълъг живот и перфектни детайли. 【Органайзер за съдове】 Атрактивен и елегантен държач за чинии може да създадете красива и пълна великден атмосфера. 【Мини чанта за рязане на вилици】 Чудесен начин за съхранение на прибори за хранене, прибори за хранене сребро и прибори за хранене.Подходящ за използване на Великден парти. 【Джоб за великден съдове】 Тези красиви чанти за прибори за хранене във формата на зайче могат да си ножове и вилици по-красиви. 【Аксесоари за великден партита】 Чанта за прибори за хранене във формата на зайче прави тези чанти за съдове по-красиви и създава атмосферата на пасхалната.описаниеЭтот ръкав за великден вилици-нож здрав и издръжлив, лек и красив.Специално разработен за съхранение на прибори за хранене като украса на масата за хранене на Великден.Очарователен дизайн във формата на заек, празничен цвят предоставят на неговата популярност.Компактен и лек дизайн за удобно пренасяне, достатъчно да задоволи вашите нужди в количества.Характеристики Цвят : както е показано Материал : Нетъкан текстил Размер : 15,50 X10,00 X0,10 см/6,09 X3,93 X0,04 инча Предпоставка включва 8 мешочков за прибори за хранене във формата на великденски заек.

Декларирани характеристики