.

Yosoo Health Gear Yoga Stretch Assist Strap, Еластичен Колан за упражнения с 8 Пронумерованными панти, Эспандер за практикуване на йога, Пилатес, уроци по Танци и гимнастика, Помощ в Та?

Yosoo Health Gear Yoga Stretch Assist Strap, Еластичен Колан за упражнения с 8 Пронумерованными панти, Эспандер за практикуване

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Многофункционален] : Този колан за съпротива упражнения може да се използва като каишка за ръка, за стрии танци, еластичен колан за латино танци, помощен колан за разтягане от йога или друг колан за упражнения [8 номерирани вериги] : Благодарение на проекти с няколко панти, примка за колан съпротива може да се използва като химикалки или да поставите краката си; тя помага да се различават от съпротивата, източил различни примки, или се удвоява за много по-голямо съпротивление. [Широко приложение] : Този эспандер за йога широко се използва за практикуване на латиноамериканскими танци, гимнастика, тренировки за цялото тяло, пилатес, йога, разминкой. [Размер подходящ за деца; Червен, син, жълт, сив 4 цвята по ваш избор. [Материал на премиум] : Еластична каишка е изработена от висококачествени акрилни влакна; Добра еластичност и възстановяване на еластичност, здрав и издръжлив. [Отговарят гаранция] : Ние сме ориентирани към клиента компания, която се стреми да предостави най-добрите продукти и бързо обслужване, ако имате някакви проблеми с този продукт, вие може да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро.Характеристики : Това може да ви помогне да се определи пожатие рамене, выгнутую на гърба и гръбначния стълб, който не е пряк.Адаптиране вашата танцова поза, като подобрява гъвкавостта на тялото, като ви помага да съвършено овладяване на преместване на теглото на тялото.Полезна за развитието на координация и баланс, както и за тренировки за издръжливост.Също така ефективно тренирайте мускулите си. 8 линии осигуряват достатъчно място за краката си, и може да променя съпротивлението си в зависимост от това, коя линия се дърпа.Идеален за практикуване на латиноамериканскими танци, гимнастика, тренировка на цялото тяло, пилатес, йога, разминкой и т. е Добра еластичност, по-дълъг живот, е трайна за ежедневни тренировки.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : акрил Цвят : червен, син, жълт, сив (по избор) Размер : приблизително 80 * 4 см / 31,5 * 1,6 инча Тегло : прибл. 77 г Приложимо количество хора : децата Подходящ растеж : по-висока 140 см / 55,11 инча (прибл.) Опаковъчен лист : 1 * эспандер Забележка : 1. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Acrylic
Color:
Red, Blue, Yellow, Gray(Optional)
Size:
Approx. 80 * 4cm / 31.5 * 1.6in
Weight:
Approx. 77g
Applicable People Scope:
 ChildrenSuitable height
Packing List:
1 * Resistance Band:
Note:
1. Please allow a slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :