.

Ножици за Шиене от Неръждаема Стомана, Реколта Ножици За Бродерия, За Ръкоделието, Остри Ножици за Бродерия, Инструмент за Ръчно Шиене (цветен)

Ножици за Шиене от Неръждаема Стомана, Реколта Ножици За Бродерия, За Ръкоделието, Остри Ножици за Бродерия, Инструмент

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Добре обмислен дизайн】 Дизайн във формата на цвете тиква прави ножици стилни и красиви, подходящи за колекция, а също и като подарък на приятели, които обичат ръкоделие или "направи си сам" 【Материал】 Ножици за бродиране vintage са изработени от висококачествена неръждаема стомана, остър и силен, не е лесно ръжда, трайни и не отваливаются, можете да ги използвате в продължение на дълго време. 【Многоцелеви】 идеален за бродиране, плетене на една кука, шиене, бродерия, шивашки, бродерия, рязане на конеца, хартиени изделия и всички видове вышивальных проекти.Може да се прилага широко в нашето ежедневие.Дъждобран за хидромасажна вана. 【Остър Нож】Те са оформени от висококачествена неръждаема стомана, притежават висока износоустойчивост, устойчивост на натиск, корозия и не изчезват; ножици остри и здрави, с фина обработка. 【Надеждност при използване на】 Тези ножици изработени от качествена неръждаема стомана с висока твърдост, им е трудно затупить или се деформира, те са снабдени с остри ножове, които да ви помогнат по-ефективно завършване на процеса на бродиране. 【Добре обмислен дизайн】 Дизайн във формата на цвете тиква прави ножици стилни и красиви, подходящи за колекция, а също и като подарък на приятели, които обичат ръкоделие или "направи си сам". 【Материал】 Ножици за бродиране vintage са изработени от висококачествена неръждаема стомана, остър и силен, не е лесно ръжда, трайни и не отваливаются, можете да ги използвате в продължение на дълго време. 【Многоцелеви】 идеален за бродиране, плетене на една кука, шиене, бродерия, шивашки, бродерия, рязане на конеца, хартиени изделия и всички видове вышивальных проекти.Може да се прилага широко в нашето ежедневие.Дъждобран за хидромасажна вана. 【Остър Нож】Те са оформени от висококачествена неръждаема стомана, притежават висока износоустойчивост, устойчивост на натиск, корозия и не изчезват; ножици остри и здрави, с фина обработка. 【Надеждност при използване на】 Тези ножици изработени от качествена неръждаема стомана с висока твърдост, им е трудно затупить или се деформира, те са снабдени с остри ножове, които да ви помогнат по-ефективно завършване на процеса на бродиране.Спецификация : Материал : Неръждаема стомана Цвят : Червеникаво-кафяво пъстър (опция) Размер : 95 * 42 * 4 мм / 3.16 тегло : прибл. 28 г Осъществяване Списък : 1 х ножици Забележка : 1.

Декларирани характеристики

 :
Material:
Stainless Steel 
Color:
Tawny, Colorful (Optional) 
Size:
95*42*4mm / 3.74*1.65*0.16in 
Weight:
Approx. 28g 
  :
Package List:
 
1 x Scissors :
  :
Note:
 
1. Due to the difference between monitors and light effects, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
2. Please allow slight error due to manual measurement.  :