.

Инструменти за нокти SEWACC Звезда, Форма за изготвяне на снега, Производство на рамки, дупката удари за различни цветя, Производство на Фотокарточек със собствените ?

Инструменти за нокти SEWACC Звезда, Форма за изготвяне на снега, Производство на рамки, дупката удари за различни цветя, Производство

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Училищен перфоратор със собствените си ръце : Ергономична дръжка осигурява плавно докосване на ръка и лесен за експлоатацияКръгъл нож за diy от хартия : Лесен за използване и управление, идеален за вземане на албуми за албуми със собствените си ръце, поздравителни картички и детски рисунки. особено подходящ за интерактивни програми, учители и ученици, за практикуване на ръчен труд за родители и деца.Punch : Перфоратор ЗА ХАРТИЯ, Просто направи крачка напред, бързо да пробие си на хартия форма.Форма за дыроколов : Универсалност : Ще се насладите на нашите хартиени дупката удари, защото можете бързо и лесно пробиване форми за всички ваши работи от хартия.Идеално за училище, у дома, занаяти, scrapbooking, картички, декорации и още много други.Хартиен перфоратор за снежинки : Подходящ за занаяти собствените си ръце, произведения на изкуството, декорация на вашия фотоалбум, албум за изрезки, дневник, плик и т., Тренировки за изготвяне на книжа.Пратката включва 1 х перфоратор за хартия Функции-Материал : ABS, лети пеперуда punch-Подходящи за училище, вкъщи, на проекта за производство, албум за албуми, картички, декорации и т., Перфоратор за бродерия.38in скоби за удар. - Да ви хареса нашият хартиен пуансон за това как бързо и лесно можете да пробиване на формата за всичките си проекти за производство на работи от хартия. - Можете да създадете различни произведения на изкуството в съответствие със своето въображение, добра възможност за децата да развиват ума си единичен перфоратором. - Избор за създаване на проект за художествени занаяти за родители, деца и учители-ученици от училище САМ punch. - Произведен от материал за дълъг период на употреба при производството на перфоратори за албуми.Описание на продукта Перфоратор за хартия Snowflake Фина работа, която осигурява своята практичност.форма за дыроколов Този практичен перфоратор за хартия е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. кругорез diy от хартия е Изработена от ABS-пластмаса и сплав, която се отличава с висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира.

Декларирани характеристики