.

Цветни моливи за рисуване на лицата на децата, 16 цвята, Нетоксични Цветни Моливи за рисуване на лице и тяло, отлични за изготвяне на хартата на световното Първенств?

Цветни моливи за рисуване на лицата на децата, 16 цвята, Нетоксични Цветни Моливи за рисуване на лице и тяло, отлични за изготвяне

BGN 3.26

Сума
Налично за поръчка

?【16 различни и ярки цветове】 Нашите карандашные пръчици за рисуване представени в 16 ярки цвята : бял (2 бр), жълто, светло червен, червен, оранжев, розов, светло зелен, тъмно зелено, светло синьо, тъмно синьо, шоколадово, лилаво, черно, златист металик, сребрист металикИдеален за нанасяне на бои върху лицето. ?【Нетоксичен комплект бои за лице】 Комплект моливи за рисуване за деца нетоксичен и безопасен за използване.Тези цветни моливи подходящи за деца от всички възрасти-от малки до големи.Не съдържа парабени. ?【Лесно се побира и лесно се : намалява】Набор от цветни моливи за рисуване на лице може да се пере, и ги лесно да се измие със сапун и топла вода.Почистване на не се изисква. ?【Многофункционален 】 Тези моливи за лице са идеални за футболни партита, грим за Хелоуин, комплект за рисуване в Ден на мъртвите, училищни и църковни събития, фестивали, партита по повод рожден ден, подаръци за партита, cosplay, футболни събития, маскарадов или детски притворных игри в салон за красота и театрален грим. ?【Раскрась живота си】 Тези цветни моливи за лице ще накарат вашето дете да пее от радост!Комплект бои за лице е чудесен начин да се забавляват, като използват своя творчески потенциал.Съживете костюм, раскрасив лице в тон покритие. ?【16 различни и ярки цветове】 Нашите карандашные пръчици за рисуване представени в 16 ярки цвята : бял (2 бр), жълто, светло червен, червен, оранжев, розов, светло зелен, тъмно зелено, светло синьо, тъмно синьо, шоколадово, лилаво, черно, златист металик, сребрист металик.Идеален за нанасяне на бои върху лицето. ?【Нетоксичен комплект бои за лице】 Комплект моливи за рисуване за деца нетоксичен и безопасен за използване.Тези цветни моливи подходящи за деца от всички възрасти-от малки до големи.Не съдържа парабени. ?【Лесно се побира и лесно се : намалява】Набор от цветни моливи за рисуване на лице може да се пере, и ги лесно да се измие със сапун и топла вода.Почистване на не се изисква. ?【Многофункционален 】 Тези моливи за лице са идеални за футболни партита, грим за Хелоуин, комплект за рисуване в Ден на мъртвите, училищни и църковни събития, фестивали, партита по повод рожден ден, подаръци за партита, cosplay, футболни събития, маскарадов или детски притворных игри в салон за красота и театрален грим. ?【Раскрась живота си】 Тези цветни моливи за лице ще накарат вашето дете да пее от радост!Комплект бои за лице е чудесен начин да се забавляват, като използват своя творчески потенциал.

Декларирани характеристики