.

Детска клавиатура HUO ДЖИ Проводна USB с rainbow led подсветка, Безшумни плаващи Клавишите, Механично усещане, Устойчиви на разливу, Ергономична за Xbox, от серия PS, настолен ?

Детска клавиатура HUO ДЖИ Проводна USB с rainbow led подсветка, Безшумни плаващи Клавишите, Механично усещане, Устойчиви

BGN 9.33

Сума
Налично за поръчка

Професионална детска клавиатураДвойна капачки за инжектиране, букви, символи никога не изчезват.Защита от потта, предпазва от увреждане на капачка за ключа, повишена издръжливост и тактильная обратна връзка.Дебела и здрава поддържаща плоча, дълъг експлоатационен живот. Висококачествена конструкция от ABS я прави по-стабилна и надеждна.Цветна клавиатура с подсветка.Дъга цветно осветление, режима на осветление, дишане.Това може да бъде отличен за игра през нощта, дори и без светлина.Можете също така да регулирате яркостта на подсветката в съответствие с вашите предпочитания.Светлината може да се изключи. Стандартна клавиатура със 104 клавиша. 12 комбинации мултимедийни клавиши, 26 неконфликтных клавиши, подсилена клавиш за интервал. 12 комбинации мултимедийни клавиши улесняват управлението на вашата работа или игра и повишаване на ефективността.Ергономичен дизайн, ергономична покритие за комбинации Arc, плавни линии, усещане за комфорт и защита от умора.Идеалната детска клавиатура с подсветка, за игри и офис.Висококачествена Плаващ клавиатура. 2 ъглови крачета в задната част на клавиатурата позволяват регулиране на височината на клавиатурата.Цялата "сърцевина" е водоустойчив дизайн с тройна защита.Водоустойчива клавиатура предотвратява увреждането от пролитых напитки или кафе.Сменяеми капачки за ключове улесняват почистването.Широка съвместимост и ергономичен дизайн.Съвместим с Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Windows VISTA, Mac OS и т. Ергономичен дизайн : стъпка капак за комбинации, прави я гладка, а дъга и наклон лесно се вписват на ръка, като предотвратява умората.Професионална детска клавиатура.Двойна капачки за инжектиране, букви, символи никога не изчезват.Защита от потта, предпазва от увреждане на капачка за ключа, повишена издръжливост и тактильная обратна връзка.Дебела и здрава поддържаща плоча, дълъг експлоатационен живот. Висококачествена конструкция от ABS я прави по-стабилна и надеждна.Цветна клавиатура с подсветка.Дъга цветно осветление, режима на осветление, дишане.Това може да бъде отличен за игра през нощта, дори и без светлина.Можете също така да регулирате яркостта на подсветката в съответствие с вашите предпочитания.Светлината може да се изключи. Стандартна клавиатура със 104 клавиша. 12 комбинации мултимедийни клавиши, 26 неконфликтных клавиши, подсилена клавиш за интервал. 12 комбинации мултимедийни клавиши улесняват управлението на вашата работа или игра и повишаване на ефективността.Ергономичен дизайн, ергономична покритие за комбинации Arc, плавни линии, усещане за комфорт и защита от умора.Идеалната детска клавиатура с подсветка, за игри и офис.Висококачествена Плаващ клавиатура. 2 ъглови крачета в задната част на клавиатурата позволяват регулиране на височината на клавиатурата.

Декларирани характеристики