.

Колички HJRD, Количка За Домашно Сервирования, Количка за Мобилни устройства, Количка за Инструменти, Количка за Козметични Инструменти с дръжка, Универсални Безшум?

Колички HJRD, Количка За Домашно Сервирования, Количка за Мобилни устройства, Количка за Инструменти, Количка за Козметични

BGN 36.59

Сума
Налично за поръчка

[Материал] : Стомана [Размер] : 45x45x70 см, 45x50x70 см, 45x55x70 см, товароносимост : 50-70 кг. [Дизайн] : Универсален шалчета, лесно подвижни, заемащи малко място. [Многофункционална количка] : Тази количка за пазаруване може да се използва стоматологична болница, диспансере, мястото на болницата, хотелска стая, козметични салони, лесни за поставяне и съхранение на стоки. [Срока на доставка] : 15-25 дни.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Име на продукта : кошница Цвят : Цвят на изображението Материал : Стомана.Тегло : 8 -10 кг., Опаковка : Кошница X1, (стоката на изображението на продукта не е включена в комплекта).Продукти : Гладка повърхност, лесен за почистване.Универсални шалчета, нескользящие и износоустойчивост. Забележка : Срокът за доставка на 15-25 дни.Ръчно измерване, е възможно отклонение от 1-3 cm, моля, разберете.Ако лек мирис е Нормално, тя ще Изчезне в рамките на два-три дни.Поради осветление и лични различия в разбирането на цветове, ще бъде малка разлика в цвета, в обемно изражение надделява.Полезни съвети : Ако получите неподходящи съобщения или имате някакви въпроси, моля, моля свържете се с нас, подкрепете няколко покупки.

Декларирани характеристики