.

Възстановителен Костюм за Кучета, Хирургична Риза за Стерилизация на кучета от Женски Пол, Боди за Чудесни Анимационни Кучета, Сменяеми Електронен Нашийник и Кону?

Възстановителен Костюм за Кучета, Хирургична Риза за Стерилизация на кучета от Женски Пол, Боди за Чудесни Анимационни Кучета,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

??【 Высокоэластичная плат】- Този постоперативни костюм за кучета, изработени от висококачествен 100% памук, много еластичен, дишащи, приятни за кожата, лек и удобен, в чорап, го е лесно да се деформира Машинно пране и бързо изсъхване, за многократна употреба, подходяща за носене по всяко време на годината. ??【Алтернатива на д-яката】- Костюм за възстановяване на кучета, без крака, което повишава мобилността, намаляване на стреса, и вашите домашни кучета могат да играят и да се яде без ограничения в добро настроение, както за домашен любимец е спокоен и почти не изпитват стрес, това е чудесна алтернатива на конус и e-mail яката. ??【Ефективна помощ】-Костюм за стерилизация на кучета/котки унисекс предпазва от рани, порязвания, слабините на домашни любимци от лизания, кусания и дъвчене на други домашни животни, той е отличен за възстановяване на кучета след операцията.Ако вашият домашен любимец е от мъжки пол, рязани с овална форма кръг, посочен в костюм, за освобождаване от отговорност. ??【Лесно се побира и се отстранява】- Нашите хирургически костюми за кастрирани кучета имат редица копчета, им е много лесно да се облича и да стреля.Може да се носи не само след операцията, но и се използва като пижама у дома, костюм изолира кучешка вълна от мръсотия и внимателно го запазва по време на игрите на улицата. ??【На разположение 5 размери】- XS : Обиколката на гърдите = 34 см/13,4 инча, дебелина на шията = 24 cm/9,4 инча, дължина на гърба = 24 cm/9,4 инча. XS-XL е подходящ за малки и средни кучета и котки.По-добре да се побере на вашето куче моля измерете си размер и сравнете с таблицата за размери, преди пускането на поръчката.Сервизно обслужване : магазина Ни е специализирана в продукти за домашни животни, включително котки, кучета, папагали и други малки домашни любимци. Като надежден продавач, ние винаги правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти продукти с добро качество, а също и отлично обслужване. Ако имате някакви проблеми, моля, уведомете ни и ние ще направим всичко възможно, за да ги решим за вас.Характеристика : ? е Изработен от чист памучен плат, мека и еластична, приятна за кожата и дишаща. ? Не се зареди тялото на вашите любимци и не може да се ограничи тяхната активност. ? Хирургически калъф с пълно покритие за кучета/котки унисекс. ? Лесно се побира и се отстранява с помощта на найлон с катарами.

Декларирани характеристики