.

Beaupretty, 2 броя, Артистична Верига на Главата, Выдолбленная Висулка във формата на Луната, Кристална Прическа, Реколта Верига На Главата, Бижута, Аксесоари за Коса, за ?

Beaupretty, 2 броя, Артистична Верига на Главата, Выдолбленная Висулка във формата на Луната, Кристална Прическа, Реколта Верига

BGN 4.26

Сума
Налично за поръчка

? Ретро прическа от кристал на веригата Moon Head - за различни поводи : партита, шоу програми, костюми за Хелоуин, абитуриентски балове и ежедневието ?Ретро кристална прическа на веригата "Лунна главата" - Страхотни подаръци за Свети Валентин, рожден Ден, Коледа и Нова година за вашата съпруга, приятелка. ? Ретро прическа с кристали на веригата Moon Head - Материал премиум-клас : Изработен е от сплав и кристал, не избледняват и може да продължи дълго време. ? Ефект от носенето на винтажного кристалния на убора на веригата "Лунна главата" : шапки ще придадат на вашата прическа малко блясък и ще ви направят по-елегантна. ?Ретро кристална шапки на главата си под формата на луната - изискан дизайн : Дизайн с кухи отложено във формата на луната и украса под формата на кристали, направени в впечатлява със своя бохемски стил.Това е набор от очарователните и блестящи главата на веригата.Материал на по-високо качество им придава прекрасен вид и твърда консистенция.Те са подходящи не само за ежедневието, партита, но и за такива случаи, като годеж или сватба.Висококачествен материал : Изработен е от сплав и кристал, той не избледняват и може да продължи дълго време.Изискан дизайн : дизайн с кухи отложено във формата на луната и украса под формата на кристали, пълен бохемски стил.Ефектът от носенето на : шапки ще придадат на вашата прическа малко блясък и ще ви направят по-елегантна.Много случаи на : партита, шоу програми, костюми за Хелоуин, абитуриентски и ежедневни облекла.Страхотни подаръци : като подарък за Деня на Свети Валентин, рожден ден, Коледа и Нова година за вашата съпруга, приятелка.

Декларирани характеристики