.

Лентата за Удължаване на Коса Remy Human Hair Натурална Черна Бразилски Натурална Лента за Изграждане на Човешки Косъм 24 инча 50 г/опаковане. 20 бр. Директен Безпроблемна Ле

Лентата за Удължаване на Коса Remy Human Hair Натурална Черна Бразилски Натурална Лента за Изграждане

BGN 30.76

Сума
Налично за поръчка

1 Естествени коси за удължаване на : Избирайте човешка коса на най-доброто качество, без entanglements, без загуба.меки, като вашите собствени естествени коси.Това е нещо, което прави косата по естествен и удобен. Лентата за изграждане Спецификация : Дължина : 14-22 инча; 50 грама в опаковка, обикновено са достатъчни две или три опаковки, но се препоръчва на три или на четири, ако искате косата да изглежда гъста. Вложки от невидима лента най-високо качество : поставяне на двустранна самозалепваща лента, за удължаване на косата, базирани на патица на кожата, двустранен лентата ще станем по-силни след умерено нагряване. лента за еднократна употреба, заменяйте лента на всеки 4-6 седмици, ги лесно да се прилага или да се свали, без да наранява собствена коса. Перфектното съвпадение на цветовете и свободен стил : Удължаване на косата са истински човешки коси покриват от струя черни до карамельных светли коса Remy, можете да направите така, както на вас ви харесва, може да се боядисва, да се засили, завить.Моля, поддържайте температура по-долу 250 F градуса по Целзий, за да се избегне увреждане на наращенных на косата. Бързото време за доставка : безплатна доставка, наличност на склад в САЩ, отлично обслужване на клиентите.24-часово ръчно обслужване на клиенти, по всяко време, за да ви предостави качествена услуга.ITSPUTAO Hair : Надяваме се да ви направи още по-красива.ЛЕНТАТА ITSPUTAO ЗА УДЪЛЖАВАНЕ на КОСАТА : се Опитват да направят всеки клиент щастлив.Ние използваме строги стандарти при производството на всеки един продукт, като се започне с избор на материал за коса, почистване, производство.Във всеки процес не се използват никакви вредни химични вещества.НАТРУПВАНЕ на ЧОВЕШКИ КОСЪМ ITSPUTAO : Нашите предимства са по-незабележими, по-удобни, съвсем няма да навредят на собствените си коси, вие искате да увеличите дължината и обема на косата в най-кратки срокове - най-добрият избор.НАРАЩЕННЫЕ КОСАТА от истински човешки коси - ЩЕ ВИ даде още повече чар.Съвети за грижа за косата.Лентата ITSPUTAO за изграждане на човешка коса за придаване на обем и дължина на косата. Тип : Лента за изграждане на човешки косъм.Материали за коса : 100% лента за изграждане на човешка коса Remy.Дължина : 14 см, 16 см, 18 см, 20 см, 22 инча.Текстура : права, плътна отгоре до долу. Общо тегло : 14 инча : 40 грама, 16-22 инча : 50 грама (всяко нещо = 2,5 грама).

Декларирани характеристики

Length:
14-22 inch; 50g per package, Two or three packs are usually enough, but three or four is recommended if you want your hair to look thick.