.

Cabilock 1 бр. Рафт Настолна Полк Плот Полк Настолна Поставка Настолна Поставка За бутилки С Подправки Титуляр За Консерви-Часова Кухненски Часова Органайзер Универса?

Cabilock 1 бр. Рафт Настолна Полк Плот Полк Настолна Поставка Настолна Поставка За бутилки С Подправки Титуляр За Консерви-Часова

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Издържа на Внимателно обмислени материали Ps практични и трайни за дълго използванеПлот : Компактен дизайн позволява използването на малко пространство и добре се побере във вашата кухня или баня, хол с ограничено пространство.Пластмасови рафтове за съхранение : да го е лесно да се сдобият и той може да бъде продължителен в продължение на известно време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.Държач за съхранение на буркани и бутилки : той може да стане добър помощник в кухнята, за да спестите място и да придадат на вашата кухня по-чист вид.Стойка за шкаф : идеален за дома, хотели, апартаменти, общежития, вана и т. Осъществяване списък 1 x Рафтове за съхранение Особености -Материал : PS плот-Размер : 38,00 X31,00 X16,70 см. / 14,93 X12,18 X6 Титуляр за козметика. -Това може да бъде добър помощник в кухнята за спестяване на пространство и да придадат на вашата кухня по-подреден вид на стойка за подправки. -Двустепенна дизайн за съхранение, разумна класификация за вашата кухня и ще ви помогне да се гарантира най-добър ефект за съхранение на настолен притежателя. -Той е изработен от устойчив материал, който е стабилен и надежден и не се повреди лесно рафтове за съхранение. -Лесна и стилна, ефективна и устойчива, професионална и практическа, то ще стане ваш добър избор за съхранение на козметика в кухнята. -Лесно се натрупва и може да бъде продължителен в продължение на известно време, без леки щети поставка за подправки.Информация за стоки, Кухня-часова - това е най-доброто допълнение, което не можете да пропуснете!.Кухненски рафтове за съхранение Е двуслойни рафтове за съхранение с безкраен капацитет за съхранение, създава още едно пространство за вашите кухненски аксесоари или елементи от първа необходимост, на вашата маса не се натрупва излишно, ви осигурява обширно решение за съхранение, което позволява пълно използване на вертикално пространство.

Декларирани характеристики