.

VWMYQ 50 бр Прозрачни 8 x 12 Самозатягивающиеся Найлонови Пакети за Чело, Затваряне на Найлонови Торбички, 2,8 mils OPP Чанта за Опаковане на Дрехи, Тениски, Вечерни Декоратив?

VWMYQ 50 бр Прозрачни 8 x 12 Самозатягивающиеся Найлонови Пакети за Чело, Затваряне на Найлонови Торбички, 2,8 mils OPP Чанта

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Че ще получите】 50 броя прозрачни мешочков за чело с размери 8 x 12 см, дебелина 2,8 mils (двойни страна), дължина без оглед на лепкав автомобила 【Кристално чист】 Абсолютно чисти пластмасови торбички, нашите прозрачни пакети за чело са идеални за опаковане на дрехи, тениски, списания, плодове, подаръци, декоративни подаръци за партита и т. 【Защитава】 - Тези пакети за виолончело предпазват съдържанието от прах, насекоми, влага, мухъл и т. 【Безопасно за храни, не съдържа BPA】 е Изработена от нов материал и на първични суровини, всички пакети нетоксични, бесцветны и без мирис, на контакт с хранителни продукти е разрешено. 【Самозатягивающийся и отново плик】 Пакети за виолончело лесно да се прибира и запечатываются, можете да ги запечата в продължение на няколко секунди и лесно се запечата с помощта на нашия повторно закрывающегося лепило.

Декларирани характеристики