.

Автоматична Гравитационната Ясла за котки 2 в 1, Диспенсер за вода и храна за Кучета с Голям Капацитет, Котешки Фонтан за Малки Средни Котки, Кучета, Кученца и Зайчет?

Автоматична Гравитационната Ясла за котки 2 в 1, Диспенсер за вода и храна за Кучета с Голям Капацитет, Котешки Фонтан за Малки

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

? [Голям капацитет] Дизайн кофа с голям капацитет и вградена машина за приготвяне на храни ще ви помогнат да решите проблема с храна за кучета и котки и водаОбемът на бъчви е 0,85 л, както и контейнер за храна - 3 л. Когато сте заети извънреден труд работа или пътувате, вашите приятели все още могат да се хранят със здравословна храна. ?[ГРАВИТАЦИОННОТО КЛЮЧОВА] Автоматично подаване на хартията използва гравитацията, за попълване на запасите от храна и вода опаковка работи на принципа на сифон.Когато вашето куче и котка се яде или пие храна или вода в чинията, храна и вода автоматично отпадат. ? [3 ПОДРОБЕН ДИЗАЙН] Горе има запечатани капак за предотвратяване на намокания зърно, разликата във височината между чаша за вода и купа за хранене ефективно предотвратява попадането на храна в купата за вода и влошаване на качеството на водата; Плаващата гърне поильной машина може да попречи на намокряне устата на домашните любимци, а също така може да се гарантира чистотата на водата. ? [ПЪЛНА прозрачност] Прозрачен дизайн на този резервоар за фонтана и за автоматично подаване на вода за домашни любимци ви позволява ясно да се определи нивото на водата и чистотата, което прави по-удобно добавяне / смяна на вода или храна и почистване на този опаковка вода / храна за домашни любимци. ?[МНОГО лесен за почистване] В фонтанчике удобно добавяне/ смяна на водата и почистване на този диспенсер за вода за домашни любимци, за вашия домашен любимец винаги да пият чиста и здравословна вода.Компоненти, лесна за инсталиране, лесна за почистване.ЗАЩО избрахте НАС?1. Дизайн на интегрирана машина с една кофа за вода с голям капацитет и кофа за храна решава проблема едновременно хранене на котки и кучета, храна и вода. Нашият фонтан за домашни любимци може да осигури на вашия домашен любимец чиста, пречистена вода, която ще го направи щастлив и здрав. Динамичен поток на вода помага за привличане на домашни любимци за нощувка, което може да предотврати страданията на вашия домашен любимец от заболявания на пикочните пътища и бъбреците. Голяма вместительность2. Видима прозорец за наблюдение на останалото количество бъчвите със зърно и варели с вода 3. Безшумен режим4. Лесно е запознат, лесен за почистване. Открита зона за пиене, подходящи за котки и собакпараметрыпродуктаматериал : ABS + домашно животноеразмер : 12.

Декларирани характеристики