.

Кучешки легла за големи, Средни и Малки Кучета, един 28-инчов, Диван-легло за кучета, Стираемый в колата, Правоъгълна легло За Кученца, Успокояваща Саморазогревающая?

Кучешки легла за големи, Средни и Малки Кучета, един 28-инчов, Диван-легло за кучета, Стираемый в колата, Правоъгълна легло

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

【Поддържа по-добър сън】Уникален заоблен дизайн и мек плюшен плат осигуряват на кучето е несравним комфорт и сигурност при намиране на ръцете на майка сиИздигнати ръбове могат да осигурят на вашия домашен любимец подкрепа за главата и шията, за намаляване на мускулната болка. 【Дизайн с приповдигнато копче за обнимашек 】: Повдигна ръб на легла за кучета създава усещането за сигурност, което позволява на вашето куче или котка да се сгуша и да се забавляват, а също така осигурява подкрепа за главата и шията. Сверхмягкий пълнител облекчава болката в ставите и мускулите, което позволява на вашите сладки приятели наистина спокоен сън. 【Моющаяся легло за кучета】 : Машинно пране като цяло формата в студена вода, обикновено се препоръчва да се ръчно пране. бережный на гориво и прецизно сушене в сушилня директно на слаб огън, след измиване, не сушете на открито. Редовното пране позволява да се избегне замърсяване и осигуряване на комфортни условия за сън на вашия домашен любимец. 【Нескользящее дъното】 легло-клетка за кучета с водоустойчив противоскользящим дъно, долната част на подложка за кучета е * на точка от нескользящего материал.Може здраво да се държат за земята.Не позволявайте да преместите подложка за кучета. предотвратява преместване на подложка за развъдник на кучето, когато вашият домашен любимец влиза или излиза, той ще се чувства в безопасност и щастлив. 【Многовариантен избор на размер на】Диван-легло за домашни любимци с 4 размера по ваш избор. X-Small : куче легло с размер 18x14 инча за куче и коте.Small : куче легло с размер 20x16 инча за малки кучета.Средно : кучешки легла с размер 25x20 инча за средни кучета.Големи : 28x21 " кучешки легла за големи кучета.Ние увеличихме спальную зона за домашни любимци, за да предоставят на кучета от повече пространство. 【Поддържа по-добър сън】Уникален заоблен дизайн и мек плюшен плат осигуряват на кучето е несравним комфорт и сигурност при намиране на ръцете на майка си.Издигнати ръбове могат да осигурят на вашия домашен любимец подкрепа за главата и шията, за намаляване на мускулната болка. 【Дизайн с приповдигнато копче за обнимашек 】: Повдигна ръб на легла за кучета създава усещането за сигурност, което позволява на вашето куче или котка да се сгуша и да се забавляват, а също така осигурява подкрепа за главата и шията. Сверхмягкий пълнител облекчава болката в ставите и мускулите, което позволява на вашите сладки приятели наистина спокоен сън. 【Моющаяся легло за кучета】 : Машинно пране като цяло формата в студена вода, обикновено се препоръчва да се ръчно пране. бережный на гориво и прецизно сушене в сушилня директно на слаб огън, след измиване, не сушете на открито. Редовното пране позволява да се избегне замърсяване и осигуряване на комфортни условия за сън на вашия домашен любимец.

Декларирани характеристики