.

ZAAHH Кадифе малка кутийка за пръстени, Обеци, Колие, Поставка за бижута, Възглавници за пръстени, Модерен Украшение, Мини-калъф за съхранение, 5 бр. (Цвят: мини-кадифе к?

ZAAHH Кадифе малка кутийка за пръстени, Обеци, Колие, Поставка за бижута, Възглавници за пръстени, Модерен Украшение, Мини-калъф

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Кутии за бижутаВиж втората картинка за повече информация.Виж втората картинка за повече информация.Кутии за бижута изделийвеликолепное оферта Кутия за пръстени, Обеци, Колие Титуляр за дисплея на Бижу Пръстен Възглавница Модерен Украшение Мини-Калъф за съхранение 5 бр. Описание : Категория на продукта : кутия за ушни гвоздикматериал : стекающийся Тегло : 20-50 граЗмер : подробни характеристики вижте на картинката : 1. Малка кутия за показване на обеци, с различни форми, малка и симпатична. Флокированный материал се използва за защита на бижута от износване.Пратката включва : 50 * Кутия за обеци Бележки : Тъй като мониторът се отличава по цвят, моля, обърнете се към самия продукт за определяне на цвета на продукта.Размери на продукта се измерват ръчно, са възможни някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт.

Декларирани характеристики