.

Устройство за генериране на вълни Poafamx за Аквариум с контролер за аквариум с дължина не по-малко от 1,2 м /3,9 фута, с Обем над 100 Литра за морска и Сладководна вода с Кръ?

Устройство за генериране на вълни Poafamx за Аквариум с контролер за аквариум с дължина не по-малко от 1,2 м /3,9 фута, с Обем

BGN 86.06

Сума
Налично за поръчка

Въпреки това, че сме млади, ние се вслушваме в мнението на нашите клиентиНие сме готови да подкрепят нашите клиенти, за да ви осигури най-задоволителни продукти и услуги. [Резервоар с дължина 1,2-4 м] Тази вълна помпа с мощност 50 W (14 "X 2,9 X 3,9") е предназначен за аквариуми с дължина 1,2-4 м. (47 "- 157") с обем 75 литра, в него се използва технологията crossfl, която обратен поток вода, за да изпомпва директно на 360 градуса без да е задънена улица, и може свободно да се регулира с до 10 съоръжения, отговарящи на нуждите на вашия голям аквариум. [ПРИЛАГАТ технология на кръстосан ПОТОК] Имитират истински океански вълни, активирайте вода за целия аквариум, равномерно разпределя потока на водата по целия аквариуму, отстранете мъртвите ъгли, активирайте и почистете цялата вода в аквариума, както и създаване на красива форма за събиране на риби. [7 ВИДОВЕ ТЕЧЕНИЯ, които ИМИТИРАТ ЕСТЕСТВЕНА ВЪЛНА] Различни видове течения, за да се симулира естествената среда, запълване на вашите водни обитатели енергия. 5 Режима на генериране на вълни (режим на пропастта, постоянен режим на тока, режим на приливите и отливите, режим на сътресения, режим на циркулация) и режим на съединителя и нощен режим. [ПОДВИЖНА И защитен] Волнообразующий помпа е снабден с защитен калъф, който не само предпазва от попадането на чужди предмети, но и предпазва риба (> 0,6 см /0,24 инча).Той е също така лесно запознат, удобен за поддръжка и почистване. [ЛЕСНИ настройки И да ГЛЕДАТЕ] Wavemaker е оборудван с контролер с led подсветка, можете лесно да се наблюдава и да се регулира скоростта на потока и режим на вълната, както и led подсветката ви помага ясно да проверите настройките си.

Декларирани характеристики