.

RMISODO 15 Бр. Тласкач за Кожичките, Стъргало За Почистване на Кожичките от Неръждаема Стомана, Триъгълен Течност За премахване на Гел-лак за нокти, Професионален Инстр?

RMISODO 15 Бр. Тласкач за Кожичките, Стъргало За Почистване на Кожичките от Неръждаема Стомана, Триъгълен Течност За премахване

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ДИЗАЙН във формата на ТРИЪГЪЛНИК - Нашето средство за премахване на кожичките, оборудвано с креативен дизайн във формата на триъгълник, се базира на структурата на ноктите, може да се използва за бързо премахване на мъртвата кожичките, без да пропусне и най-малката разликаОТЛИЧЕН материал - Стъргалка за кожичките е изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив, му е трудно да се прекъсне, те могат да се ползват в продължение на дълго време.ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА - Дръжка с ергономичен дизайн и неплъзгащи текстура, която осигурява удобен захват и лесно управление ви помага да стреля на гел-лак с нокти по-чисти, по-бързо и по-здравословен.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Този тласкач за кожичките може да се използва за премахване на гел-лак или мъртва кожичките бързо и лесно, без никаква болка.Чудесен инструмент за маникюр и педикюр, използван в домашни условия, спа центрове и салони за красота.Размер и опаковка-Инструмент за почистване на нокти е с размери от около 12,5 х 0,8 см / 4,92 х 0,31 инча.В комплекта са включени 15 инструменти за отстраняване на кожичките от неръждаема стомана.Характеристики на продукта : . ✔ Нашето средство за премахване на кожичките, оборудвано с творчески триъгълен модел, основан на структурата на ноктите, може да се използва за бързо премахване на мъртвата кожичките, без да пропусне и най-малката разлика. ✔ Стъргало за кожичките е изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив, му е трудно да се прекъсне, те могат да се ползват в продължение на дълго време. ✔ Дръжка с ергономичен дизайн и неплъзгащи текстура, която осигурява удобен захват и лесно управление ви помага да стреля на гел-лак с нокти по-чисти, по-бързо и по-здравословен. ✔ Този тласкач за кожичките може да се използва за бързо и лесно премахване на гел-лак или мъртва кожичките.Чудесен инструмент за маникюр и педикюр, използван в домашни условия, спа центрове и салони за красота.Технически характеристики на : . Материал : неръждаема стомана. Размер : 12,5x0,8 см /4,92x0,31 инча.Тегло : 20 г / бр. Цвят : сребрист.Съдържание на опаковката : . 15 x Тласкач за кожичките.

Декларирани характеристики