.

Тавана лампа Jughtbo с 13 електрически Крушки, Тавана лампа Sputnik, Модерен Кристална Тавана лампа,Потолочное Закрепване на осветителни Тела, Тавана лампа за хол, Трапеза?

Тавана лампа Jughtbo с 13 електрически Крушки, Тавана лампа Sputnik, Модерен Кристална Тавана лампа,Потолочное Закрепване

BGN 139.00

Сума
Налично за поръчка

【Кристална тавана лампа с 13 Лампи】Тавана лампа с полуподвесным монтиране идва с 13 нюанси cube K9 crystal, които са много твърди, кристално чисти и красиви, ще придадат на стаята си романтична, луксозна атмосфераТази разлика нашето монтаж на таван лампа от обичайното, за монтаж на таван лампа. 【Дизайн за монтаж на таван лампа Sputnik】 корпус на осветителното тяло е изработен от желязо, боядисана в черен цвят, с монтиране на стена с различни размери.Този дизайн е много хваща окото!А на процеса на пръскане на боя и може да предотврати появата на ръжда и атмосферни влияния. 【Перфектен размер】 Този кристал тавана лампа е с диаметър от 39,4 инча и височина 9,9 инча.Подходящи за инсталиране в различни вътрешни помещения, като входно антре, коридор, фоайе, бар стая, спалня, кухня, стълбище, трапезария, хол и т. Идеалният избор за украса на дома тавана. 【Изисквания към електрическата крушка с нажежаема жичка】За това златисто-черно монтаж на таван лампа, необходими на лампа с мощност не повече от 40 W, с цокъл 13x тип G9 (лампа В комплекта не са включени).Тази лампа може да се регулира, ако използвате регламентирана крушка и съвместим преминете на яркостта (крушки И SWICH В комплекта не са включени). 【Лесна инсталация】 В комплекта е включено всичко инсталация на оборудване и инструкции за бърз и лесен монтаж.Ако имате някакви проблеми с инсталацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас!. 【Гаранция за сигурност】 Екип JUGHTBO на 100% гарантира винаги да предостави най-високо качество продукти. моля, бъдете сигурни за закупуване.Ако имате някакви проблеми с нашите стока, просто не се колебайте да се свържете с нас, като кликнете върху "свържете се с продавача" на страницата с подробности. нашата услуга за поддръжка на клиенти, ще реши проблема ви в рамките на 24 часа, ние ще направим всичко възможно, за да подобри своя опит пазаруване.Лампа Sputnik с хрустальным абажуром cube K9 от 13 бр. led полилей е вид спътник, модерен дизайн.Тип : Кристал тавана лампа /Тавана лампа с подово монтиране.Тип на източника на светлина : лампи G9. Размер : 39,4 см в диаметър и 9,9 инча височина.Материал : Метал + Стъкло.Цвят : Злато и черно.Тавана лампа, Кристал, инсталиране вълни, ярки и лесни за почистване.Корпуса на лампата, изработен от висококачествено желязо, боядисана в златисто-черен цвят, много траен и не е податлива на корозия.

Декларирани характеристики