.

3x, 5x, 7x, 10x, Увеличаване на огледала Led Десктоп Увеличително Огледало За баня, Кръгло Огледало за тоалетка маса, Завъртане, 8,5 , Козметично Огледало, Преносимо от Неръж?

3x, 5x, 7x, 10x, Увеличаване на огледала Led Десктоп Увеличително Огледало За баня, Кръгло Огледало за тоалетка маса, Завъртане,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

- В огледалото разполага с 21 led светлиниМек и равномерен светлина, защита от подсветка, не попарване и издръжлив. - Свободното въртене на 360 градуса.Можете да промените ъгъла на наклон в съответствие с вашите нужди, например, да се обърне нагоре или надолу.Лесен за употреба.Кръгло огледало има диаметър 8,5 инча. - Благодарение на ефекта на засилване на всеки детайл от прически и грим се превръща в място, най-подходящ за нанасяне на молив за очи, спирала за мигли, вежди, контактни лещи и т. - Здрав материал : произведено от стилни месинг и неръждаема стомана, хромированное покритие придава на огледало за баня е гладка, ярка и издръжлив естетическо усещане. - Огледална повърхност е изработена посребрено стъкло, което не е лесно запотевает и лесен за почистване.Спецификации : 1. Тегло на продукта : 1716 г, 2. Материал : месинг, неръждаема стомана, сребърни зеркало3. Увеличение : 3 X, 5 X, 7 X, 10 X4. Диаметър : 8,5"Mailto Съдържание : 1 Х козметично огледало за красота : Твърде голямо разстояние между вас и огледало ще доведе до виене на свят, това е нормално физическо явление.Съвет : поради различни цветови настройки на всеки монитор цветове могат да се различават леко, размер се измерва ръчно, са възможни някои грешки, моля, превалируйте в натура!Този продукт е предназначен само за козметични огледала и не включва други елементи на картинката.

Декларирани характеристики