.

Конектори кабели Сухи съединители на кабели 100 компл. 200 компл. 500 компл. FDFD1-250 Мъжки и Female10A на Съединителната Клеммная Вилица Огъната Тел Кабелен конектор Блокове п?

Конектори кабели Сухи съединители на кабели 100 компл. 200 компл. 500 компл. FDFD1-250 Мъжки и Female10A на Съединителната

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Тип : срастванеТези електрически конектори и отговарят на всички електрически стандарти.Широко се използва в автомобилната електроника, домакински кабелни съединители и други области.Нашите електрически обжимные конектори ще осигури правилното свързване на цялото оборудване.Модел : FDFD5-250. Удобна връзка : на Терминала може да бъде лесно свързан към проводному оборудване по време на работа и може да бъде бързо изключен в извънредна ситуация, както и поддръжка на електрически съоръжения могат да бъдат изпълнени бързо, без заваряване.Конструкцията е на линия тел положение помага да вмъкнете тел в правилното място, за да се гарантира ефект клещи.Гъвкавост : Може да бъде обжат или заварена на флората за кабели в автомобили, мотоциклети, битова техника и шкафове за разпределение на електроенергия.Място на произход : CN (Place of Origin) Вид : на съединителната модел : FDFD5-250 При закупуване, ако имате някакви въпроси относно тази клеммной подложки, можете да се консултирате с нас по всяко време, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа, благодаря ви.

Декларирани характеристики