.

Vifemify Комплект от 12 Изящни Инструменти за ремонт на арматурното табло на автомобила Радио Модификация на Звука Декоративно Премахване на Рамката на панела здрав и ?

Vifemify Комплект от 12 Изящни Инструменти за ремонт на арматурното табло на автомобила Радио Модификация на Звука Декоративно

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

КАЧЕСТВО : Комплект от 12 професионални комплекти с инструменти за разглобяване, които са изработени от трайни и прости за използване пластмаса и не е лесно да се съборят или да се огъватПодходящ за : монтаж и демонтаж на автомобилни аудиооборудования, облицовки на врати и прозорци, облицовки, пана и скоби, ремонт на арматурното табло, гофрирования панели, облекчаване на накрайник за управляваща щанга, демонтаж вътрешността на колата и т. за БЕЗОПАСНОСТ : Този набор от инструменти изработен от удароустойчив PVC материал с отлична изработка на производство, по-стегната обикновен найлон, нетоксичен и екологичен дизайн.Дизайн : Този автомобилен комплект инструменти эргономичен, сверхлегок и удобен за употреба, което позволява да се запазят разнообразна вътрешна и външна тапицерия на колата.Технически характеристики : 100% чисто нова PVC + Стомана Диаметър на отвора прибл. 9 мм / 0,4 " Тегло на опаковката : около 283 г. КАЧЕСТВОТО : Комплект от 12 професионални комплекти с инструменти за разглобяване, които са изработени от трайни и прости за използване пластмаса и не е лесно да се съборят или да се огъват.Подходящ за : монтаж и демонтаж на автомобилни аудиооборудования, облицовки на врати и прозорци, облицовки, пана и скоби, ремонт на арматурното табло, гофрирования панели, облекчаване на накрайник за управляваща щанга, демонтаж вътрешността на колата и т. за БЕЗОПАСНОСТ : Този набор от инструменти изработен от удароустойчив PVC материал с отлична изработка на производство, по-стегната обикновен найлон, нетоксичен и екологичен дизайн.Дизайн : Този автомобилен комплект инструменти эргономичен, сверхлегок и удобен за употреба, което позволява да се запазят разнообразна вътрешна и външна тапицерия на колата.Технически характеристики : 100% чисто нова PVC + Стомана Диаметър на отвора прибл. 9 мм / 0,4 " Тегло на опаковката : около 283 г. Описание : С помощта на този комплект инструменти за ремонт на автомобилни аудио системи от 12 теми можете бързо и лесно да поправите автомобилна аудио система с помощта на този продукт. и има известна гъвкавост, защита на детайли на автомобила в събирането при теглене и инсталиране.Характеристики : КАЧЕСТВО : Комплект от 12 професионални комплекти с инструменти за разглобяване, които са изработени от трайни и прости за използване пластмаса и не е лесно да се съборят или да се огъват.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Color:
Red
Material:
PVC + Steel
Product Size:
Please check on the picture
Opening Diameter:
Approx. 9mm / 0.4
Package Weight:
Approx. 283g
Package Included:
 
1 x Trim Removal Tools Set: