.

Детски Проектор, Детски Фенери 2 бр., Факел за проектор, слайд, модул за Обучение Играчка фенерче за сън, Дете, Малышня, Момче, Момиче (120 изображения, Динозавър /на Мор?

Детски Проектор, Детски Фенери 2 бр., Факел за проектор, слайд, модул за Обучение Играчка фенерче за сън, Дете, Малышня,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

За разлика от повечето проектори, представени на пазара, нашият проектор има повече снимки и по-ярки цветовеРазмер на продукта : 13 X 3.5 cm Тегло : 0,16 килограма за един комплект.Материал : ABS-пластмаса. подходяща възраст : от 3 години.Батерии тип АА в комплекта не са включени.Просто заменете слайд чрез издърпване на пластмасовия капак, след което поставете избрания диск и завъртете или настройте диска за гледане на проектираното изображение.Изработен от висококачествена ABS-нетоксични материали, а гладки ръбове и няма да навредят на малките детски ръце.Плъзнете обектив за корекция на полето. За да създаде ясни изображения се препоръчва да се използва тъмна стая с прожекционен разстояние 50-150 виж Проецируемые изображения на различни разстояния ще изглежда по различен начин, това е чудно!.Поставете батерията.Поставете проектора на плъзгача в слота за карта с памет.Регулира се и се фокусира. 120 Снимки е Препоръчително да използвате тъмна стая с разстояние за изнасяне на 50-150 см, за да създаде ясни изображения.Свободно регулирайте фокус проектор в съответствие с яснота на картината. Идеални подаръци : Плюшени фенерче размер на 5,3 х 1,37 инча.Добре поставени в малки дръжки.Изработен от висококачествена ABS-пластмаса, екологично чисти нетоксични материали, гладки ръбове и няма да навредят на малките ръце на децата.Играчки-проектори с фенерчета са идеални подаръци за детски партита по повод рожден ден, Коледа, Нова година, Деня на благодарността почивка. 24-часово обслужване на клиентите : Ако имате проблеми с нашите детски фенерче, моля, изпратете ни електронно писмо, ние с удоволствие ще ви помогнем ефективно да ги реши.

Декларирани характеристики