.

Dreamty Акрилни Златни Мраморни Бели Офис Настолни Комплекти Телбод и Диспенсер за тиксо Тежки Офис Консумативи Набор от Настолни Аксесоари с 1000 бр 24/6 телбод от розов?

Dreamty Акрилни Златни Мраморни Бели Офис Настолни Комплекти Телбод и Диспенсер за тиксо Тежки Офис Консумативи Набор от

BGN 14.93

Сума
Налично за поръчка

【Комплекти включват】① Телбод за работния плот ② Нож за диспенсера за тиксо ③ скоби от розово злато * 1000 бр 【Детайли】И опаковка на притежателя на лента, и настолен телбод, имат голямо тегло, а дебели подложки против хлъзгане EVA в долния база придават допълнителна стабилност.Телбод осигурява лесно се свързват и спестява разходи за труд; лента Опаковка е много подходящ за ръце с една ръка, под формата на острието-лицево-зъбни. 【Постоянен】 4 нескользящих подложка на дъното осигуряват плътно прилепване към масата, като позволява на тихо и твърдо стоят на масата, осигурявайки стабилна скрепление и разрезание лента всеки път. 【Трайно качество】 Висококачествен и модерен сверхпрочный акрил и златист метален материал, по-добро качество на обикновения пластмаса, прозрачни като стъкло, естествено елегантен и красив, здрав и издръжлив набор от офис на канцеларски материали за ежедневна употреба. 【Универсален】 Нашите офис аксесоари от акрил и розово злато естетически са великолепни и ще помогне за подобряване на атмосферата на работното си място.Идеално подхожда за класната стая на вашия дом, написани на масата или като декор административен офис. 【Комплекти включват】① Телбод за работния плот ② Нож за диспенсера за тиксо ③ скоби от розово злато * 1000 бр. 【Детайли】И опаковка на притежателя на лента, и настолен телбод, имат голямо тегло, а дебели подложки против хлъзгане EVA в долния база придават допълнителна стабилност.Телбод осигурява лесно се свързват и спестява разходи за труд; лента Опаковка е много подходящ за ръце с една ръка, под формата на острието-лицево-зъбни. 【Постоянен】 4 нескользящих подложка на дъното осигуряват плътно прилепване към масата, като позволява на тихо и твърдо стоят на масата, осигурявайки стабилна скрепление и разрезание лента всеки път. 【Трайно качество】 Висококачествен и модерен сверхпрочный акрил и златист метален материал, по-добро качество на обикновения пластмаса, прозрачни като стъкло, естествено елегантен и красив, здрав и издръжлив набор от офис на канцеларски материали за ежедневна употреба. 【Универсален】 Нашите офис аксесоари от акрил и розово злато естетически са великолепни и ще помогне за подобряване на атмосферата на работното си място.Идеално подхожда за класната стая на вашия дом, написани на масата или като декор административен офис.

Декларирани характеристики