.

Hibye Преносим Ръчен Мини-хладен Въздух Безшумен Вентилатор, USB Акумулаторни Малки Лични Охлаждащи Инструменти за Домашния Офис Пътуване на Открито Лятна география

Hibye Преносим Ръчен Мини-хладен Въздух Безшумен Вентилатор, USB Акумулаторни Малки Лични Охлаждащи Инструменти

BGN 58.62

Сума
Налично за поръчка

Портативен ръчен охлаждащ вентилатор с кратка дизайн, на външен вид по-красив и щедър, лесен за почистванеМини преносим мини-фен може да поеме вятърът от цялата площ и осигурява мощен и мек бриз.Този мини-вентилатор може да се сложи в дамска чанта или пакет, да го държи в ръка, за да се освежите по време на чакане в опашката, спорт, четене и пътуване.Забележка :
1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пакетът включва :
1 Бр. x Мини на вентилатора-охладител.Портативен ръчен охлаждащ вентилатор с кратка дизайн, на външен вид по-красив и щедър, лесен за почистване.Мини преносим мини-фен може да поеме вятърът от цялата площ и осигурява мощен и мек бриз.Този мини-вентилатор може да се сложи в дамска чанта или пакет, да го държи в ръка, за да се освежите по време на чакане в опашката, спорт, четене и пътуване.Забележка :
1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пакетът включва :
1 Бр. x Мини на вентилатора-охладител.Портативен ръчен мини-хладен въздух безшумен вентилатор, USB акумулаторни малки лични охлаждащи инструменти за домашния офис Пътуване на открито Лятна техника Преносим ръчен мини-хладен въздух безшумен вентилатор, USB акумулаторни малки лични охлаждащи инструменти за домашния офис на открито Описание : Характеристики : Преносим ръчен охлаждащ вентилатор с кратка дизайн, на външен вид по-красив и щедър, лесен за почистване.Мини преносим мини-фен може да поеме вятърът от цялата площ и осигурява мощен и мек бриз.Този мини-вентилатор може да се сложи в дамска чанта или пакет, да го държи в ръка, за да се освежите по време на чакане в опашката, спорт, четене и пътуване.Параметри : Вид : Мини-вентилатор-охладительматериал : Пластикприменения : за летен дом и офис Функции външно охлаждане : Мини вентилатора-охладител, ръчен мини охладител за преносим персонален охлаждащ инструмент, летни охлаждащи уреди Размери : app.03цвет : розов, син, бял, зелен (по желание) Брой : 1 бр. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики

Type:
Mini Cooler Fan
Material:
Plastic
Applications:
for Summer Home and Office Outdoor Cooling
Features:
Mini Cooler Fan, Handheld Mini Cooler, Portable Personal Cooling Tool, Summer Cooling Appliances
Dimension:
app.3.7x7.7cm/1.45x3.03in
Color:
Pink, Blue, White, Green (optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Mini Cooler Fan :