.

Вътрешни гуми GOTOTOP за скутер с Удебелени устойчива на износване на вътрешната тръба за свободни стаи (gomito 14X2,125)

Вътрешни гуми GOTOTOP за скутер с Удебелени устойчива на износване на вътрешната тръба за свободни стаи (gomito 14X2,125)

BGN 5.28

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествен бутилкаучук】 Използвайте висококачествен бутилкаучук, огнеупорни и анти-стареене, с дълъг срок на служба 【Нескользящий и здрав】 Ясни линии на повърхността на вътрешната тръба, высокоэластичная, нескользящая и износостойкая. 【Здрав】 метален клапан с висока воздухонепроницаемостью, здрав и издръжлив, по-дълъг живот на 180 дни при едно накачивании. 【Лек и лесен монтаж】 Лесен и прост за настройка, надежден за използване, осигурява отличен потребителски опит. 【Различни технически характеристики】 Има повече спецификации за избор, за да отговарят на вашите различни нужди. 【Висококачествен бутилкаучук】 Използвайте висококачествен бутилкаучук, огнеупорни и анти-стареене, с дълъг срок на служба. 【Нескользящий и здрав】 Ясни линии на повърхността на вътрешната тръба, высокоэластичная, нескользящая и износостойкая. 【Здрав】 метален клапан с висока воздухонепроницаемостью, здрав и издръжлив, по-дълъг живот на 180 дни при едно накачивании. 【Лек и лесен монтаж】 Лесен и прост за настройка, надежден за използване, осигурява отличен потребителски опит. 【Различни технически характеристики】 Има повече спецификации за избор, за да отговарят на вашите различни нужди.Параметри Тип на продукта : Вътрешна тръба Състояние на 100% от абсолютно новия Материал : бутилкаучук Черен цвят Клапан : извит Опции : 14x2.50 (по избор) Характеристики : висока херметичност, устойчивост, устойчивост на топлина, по-дълъг живот Осъществяване Списък 1 въздушна камера.

Декларирани характеристики