.

NMKL38 120 бр. прозрачни двойни форми за нокти, напълно закрывающих режийни върховете на ноктите с помощта на скоба за върховете на ноктите 10 бр.

NMKL38 120 бр. прозрачни двойни форми за нокти, напълно закрывающих режийни върховете на ноктите с помощта на скоба за върховете

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Уникален дизайн : u-образна форма е идеална за вашите нокти, специален заоблен дизайн в единия край, лесно се отстранява след нанасянеДва вида скали и форми : извита скала и директен скала, удобно за регулиране на желаната дължина и две форми по избор. Различен размер : номерирани 0-11 на една ръка, по-лесно проследяване и удобно да изберете подходящия размер за повечето ноктите.Скоба за ноктите : за задържане на върха при отверждении нокти от полигеля. настройте до добра дължина, лесно се режат и се навеждате до всякаква дължина и форма.Многократно приложение : дизайн на въздушната нокти с пълно покритие, подходящи за маникюрных салони и нокти арт със собствените си ръце в домашни условия, може да се използва за изграждане на акрилни нокти / гелевых нокти / полигеля за нокти, идеално за оцветяване прозрачни нокти и френски върховете на ноктите.Уникален дизайн : u-образна форма е идеална за вашите нокти, специален заоблен дизайн в единия край, лесно се отстранява след нанасяне.

Декларирани характеристики