.

Toyvian 30 бр. Кърпа за писма с вода, съд за Вода, Пластмасовите Сервировочный Тава, Инструменти за деца, Мини-Мультитул, Детски инструменти за рисуване, Многофункционал?

Toyvian 30 бр. Кърпа за писма с вода, съд за Вода, Пластмасовите Сервировочный Тава, Инструменти за деца, Мини-Мультитул,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Поставка за четка за калиграфия : и ние винаги се предлага на разумна ценаЩе ви помогне да спестите парите си.Пластмасов чернильница : Гладки и заоблени ръбове, много проста, vi, Китайски мастилото табела : Продуктът ефективно изпълнява функции на притежателя на мастило и четка за писане.Китайски : Изработен е от качествена пластмаса полипропилен и практичен за по-дълга употреба.Детски инструменти : Дизайн на външния вид на продукта е проста и щедър, добър визуален ефект.Поставка за четка за калиграфия : и ние винаги се предлага на разумна цена.Ще ви помогне да спестите парите си.Пластмасов чернильница : Гладки и заоблени ръбове, много проста, vi, Китайски мастилото табела : Продуктът ефективно изпълнява функции на притежателя на мастило и четка за писане.Китайски : Изработен е от качествена пластмаса полипропилен и практичен за по-дълга употреба.Детски инструменти : Дизайн на външния вид на продукта е проста и щедър, добър визуален ефект.Пратката включва 30 x плочи за мастило за калиграфия Характеристики -Размер : около 9,50 X4,30 X1,80 см/3,73 X1,69 X0,71 инча тава за инструменти. - Материал : пилинг на мастило от полипропилен пластмаса. - Цвят : Бял Чернильница за калиграфия. - Той е лесен за дизайн, но практични за употреба.Това е не само чернильница, но и пластмасова сервировочный тава с притежателя на четката за писане. - Гладки и заоблени ръбове, много обикновен тъмен камък duan. - Изработена от качествена пластмаса полипропилен, здрав и практичен за продължителна употреба с инструменти за деца. - Подходящ за начинаещи, любители на калиграфията, каллиграфов, студенти и хора, нуждаещи се от пластмасова чернильнице. - Прекрасен подарък за вашите приятели и семейство, които обичат каллиграфию, и те ще се зарадват китайските мастила за калиграфия.Описаниеаксессуары за Ние използваме висококачествен полипропилен пластмаса, така че можете да ги запазите за известно време.inkstone printing Ако все още търсите многофункциональную чернильницу стабилно качество на разумна цена, искам да ви препоръча чернильницу на този стил.Чернильная чиния Това би бил най-добрият помощник за вас. чернильница за калиграфия междувременно, тя има обикновен външен вид.

Декларирани характеристики