.

Cabilock 4 бр. Дървена Подложка, Поставка за Камък на Саксията, Държач за Тигани, Подложка за Кухненските Тенджери, Желязната Тава за Чинии, Дървени Светло Кафяви Многоф?

Cabilock 4 бр. Дървена Подложка, Поставка за Камък на Саксията, Държач за Тигани, Подложка за Кухненските Тенджери, Желязната

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Кухненски аксесоари : защита на вашите места за хранене маси и плотове от най-горещите каменни мисок и тигани - Мат каменна купа : на повърхността е гладка, текстурата е добра и е възможно да се поддържа.Кухненски аксесоар : Благодарение на трайно и плоскому основата му могат да бъдат постоянно да сложиш на масата за вечеря, не соскальзывая при това.Подложка за саксии с камък : Използвайте този практичен дървен поднос за съхранение и поддръжка на тенджери с висока температура, за да не се наложи да бъде изпразнен си, увреждане на маса и ошпарив пръстите.Домакински подложка за саксии : Плака предпазва вашия маса от висока температура.В комплекта са включени 4 x възглавници Особености -Натурална текстура, красива и елегантна, тя също така е идеално за декорация на вашия десктоп на каботажните за горещи ястия. -Използвайте този практичен дървен поднос за съхранение и поддържане на високо тенджери и не опорожняйте му, увреждане на маса и ошпарив титуляр за тенджери. -Можете да дарите приятелите си в нов дом, и те ще бъдат много щастливи домашно коврику за саксии. -Цвят : светло кафяв, kitchenware -Материал : Дървена настолна поставка за печива -гладка Повърхност, приятна текстура, и това е каменна поставка за саксии.24 X0 кухненски ръкавици за горещо. - защита на заведения за хранене маси и плотове от най-горещите каменни мисок и тигани stone pot мат.Информация за стоки, Предпазна подложка за чинии независимо дали сте домашен подложка за съдове, защитава от изгаряне, който е едновременно красив и удобен?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите продукти, изящна изработка, добра структура, изискан дизайн, едновременно красив и практичен. подложка за чашата от камък-вашият най-добър избор. доставка в ресторант, Тя е много добре изолира, не обжигая ръце.

Декларирани характеристики