.

Еластични гумени ленти за коса - 300 броя (1,18 инча), Гума за коса за момичета, Малки завязки за коса във формата на конска опашка - Идеална за тънки, къдрава коса и чувст?

Еластични гумени ленти за коса - 300 броя (1,18 инча), Гума за коса за момичета, Малки завязки за коса във формата на конска

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Разноцветность и перфектно кацане-Предпоставка включва 300 броя (размер : 1,18 инча), различни цветове за избор, това е достатъчно за вашето резервни варианти или подмяна, подходящ за повечето видове дрехи, и лесно да го вземете със себе си, за да бързо да смени стилаКачество - Изработени от висококачествена гума и найлон - Тези еластични гумени ленти за коса може да се използва в продължение на дълго време и при това запазват гъвкавост, лесно се разтягат и се възстановяват бързо, е мека на допир и комфортна на допир, сигурно държат на косата, им е трудно да се разтвори, да се прекъсне или да се простират.Размер гумени ленти за коса : около 3 см (1,18 инча) в диаметър, мазни и дебели, им е трудно да се прекъсне.- Безопасни гумени ленти за коса - не увреждат косата, лека и здрава конструкция, без шевове.Нейната лесно да се свали от главата, не оставяйки лепкавост на косата.Ще ви помогне бързо да направите конска опашка и други на различни прически.Широко приложение - те са добри за малки деца, малки момичета, да връзвам опашки, можете да ги използвате не само за връзване на коса, те могат здраво задържане на косата, когато спортувате или игри, но и за връзване на пакети с какви ли някой закуски, подправки, бонбони, храни, така че те не са се влошили.Гаранция услуга : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или има сериозни проблеми с качеството.Нашите гумени ленти за коса за момичета, изработени от высокоэластичного материал, който може да се използва в продължение на дълго време и същевременно да запазят гъвкавостта.Малки гумени ленти за коса лесно се разтягат и се възстановяват бързо.Това са аксесоари за коса за малки момичета и момчета. Материал : гума и найлон. Размер гумени ленти за коса : около 1,18 инча в диаметър. Пратката включва : 300 бр. Цвят : светло, червено, черно, синьо, розово и други цветове. Применимая прическа : Конские опашки, по-горните възли, половин възли, наполовина нагоре, наполовина надолу, плитки, кок и т. всички видове прически.

Декларирани характеристики