.

mmiQus Перука-превръзка на главата с водна вълна, Коси, Влажни и Къдрави, Бесклеевой Перука-Превръзка на главата за черни жени, бразилски Девствени Косата, Без Дантеле?

mmiQus Перука-превръзка на главата с водна вълна, Коси, Влажни и Къдрави, Бесклеевой Перука-Превръзка на главата за черни

BGN 24.99

Сума
Налично за поръчка

1 Перука-превръзка от човешка коса : Бразилски перуки-превръзки от човешки косъм с водна вълна за черни жени, копринена, мека, не спутываются, не сменяне на перата. лека защелкивающаяся инсталация идеално подходящ за начинаещи, мързеливи момичета, дневна работа или тренировка. Перука-превръзка на главата с водна вълна : перука-превръзка на главата е изработена от 100% бразилски естествена коса, рязан от един донор, напълно подравнени по кутикуле, шелковистых, меки, без entanglements, без загуба, може да се боядисва, отбелен, завит, выпрямлен и рестайлингован по ваше желание. Плътност на човешкия перука : плътност 150%, бесклеевые перуки, изработени от човешка коса, доста пълна, естествен цвят, без дантелен на предните перуки. Размер шапки за перуки : Шапчица среден (21,5 инча) по подразбиране, дизайнерски перуки без лепило на велкро 4 расческами и регулируеми джапанки, са идеални за повечето хора лесно се поставят, отнема само 2 минути!!!. Пратката включва : 1 перука-превръзка на главата от човешки косъм с водна вълна + 2 ежедневни превръзки на главата.Ниска цена и високо качество, продажбата е директно от завода.Перуки от човешка коса с водна вълна, 100% необработен перуки, изработени от естествени човешки косми за черни жени 1. Дължина на косата : 12-26 инча 2. Цвят на косата : естествен цвет3. Стил на перука : машинни перуки 4. Текстура : Перуки с водна вълна 5. Размер шапки : средно 22-22,5 инча (регулируема) 6. Детайли на перука : перука с водна вълна от човешка коса 7. Опаковка : 1 перука с водна вълна и 2 безплатни превръзки (случаен цвят) 8. Качество : 100% естествена коса, не спутываются, не хвърли, могат да бъдат отбелены и окрашены9. Характеристика : Лесен за носене, подходящи за Начинаещи, мързеливи момичета, дневна работа или тренировка Често задавани въпроси за перуки от човешка коса Q1 : Това е 100% човешка коса? A : Да.Косата ни на 100% се състоят от необработени човешки коси. Изпитване по метода на изгаряне на човешки косъм при горене отделят бял дим, и след това се превръщат в пепел; Синтетични косми отделят черен дим, и след изгарянето се превръщат в лепкава топка.Q2: Мирис на косата?О : нашата коса 100% не съдържа химикали, но на тях може да остане местен миризмата на шампоана, така или иначе това ще премахне миризмата на шампоан и балсам скоро след съвместна измиване.

Декларирани характеристики