.

Цветни Щипки за коса, Розови Щипки за коса под формата на Птицечовка, Сладки Малки Цветни Щипки За коса, За жени-момичета, Декоративни Щипки За коса, Нескользящие Ме?

Цветни Щипки за коса, Розови Щипки за коса под формата на Птицечовка, Сладки Малки Цветни Щипки За коса, За жени-момичета,

BGN 5.49

Сума
Налично за поръчка

? Материал и опаковката : Изработени от нескользящего трайно акрил материал и висококачествени материи, тези цветни щипки за коса и дъвка за коса имат силна фиксация, трайни, лесни за употреба, те са трудно выцветать или да се счупиТекстилен материал ви дарява с мекота на допир, а с цветен дизайн го прави изискан и атрактивен, идеален избор за вашата коса.Вие ще получите 8 парчета заколок за косата и 6 броя гумени ленти за коса, общо 14 броя, което е достатъчно, за да отговарят на вашите разнообразни ежедневни нужди.Можете да ги вземете сами. ? Модерен дизайн : фиби за коса с цветя модел, направени под формата на птицечовка, сигурно държат на косата и не се плъзгат, дори когато ги носите за дълго време, а фиби с цветя модел ще ви приятен темперамент, което ви атрактивен вид. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА : каквато и да е прическата, независимо дали е дълга, къса, къдрава или права, тези декоративни щипки за коса ще ви помогнат за няколко минути, за да се създаде привлекателна прическа, която ще отговарят на момичета и дами от всички възрасти. ? Широко приложение : Тези малки нокти за коса са идеални за ежедневно носене, партита, тържества, рожденни дни, банкети, Деня на Св. Валентин, Коледа, Нова година и т., Това е идеалният подарък за дъщери и приятели. ?УСЛУГА : Ако имате някакви въпроси или предложения относно тези аксесоари за коса, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Фиби за коса с розово цвете Използвайте нашите фиби за коса с цвете, да ви е очарователна и елегантна прическа, Вие по-прекрасни и привлекателни, отколкото си мислите, годни за всякакви прически Шнола за коса стайлинг-тези аксесоари за коса с цвете много подходящи за декорация на различни прически, като къса коса, дълга коса, права коса, къдрици, тънки косми и т. Модерни и добри фиби за коса могат да ви направят по-привлекателни, елегантно и приказно.Спецификации на продукта : Опаковка : 8 броя заколок за коса с флорални мотиви и 6 броя гумени ленти за коса, общо 14 броя.Материал : акрил и плат Размер : както е показано на снимката, е подходящ за всякакви прически Цвят : розов, Обърнете внимание : поради различния разпознаване на екрани на монитори, моля, оставяйте една малка разлика в цвят, Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики