.

2 БР. Пръчици за коса, Пръчици за хранене за жени, Метални Пръчки за коса, Прости Съвременните Китайски Пръчици за дълга коса, Пръчка за Хранене за жени, Вилица за кос?

2 БР. Пръчици за коса, Пръчици за хранене за жени, Метални Пръчки за коса, Прости Съвременните Китайски Пръчици за дълга коса,

BGN 5.99

Сума
Налично за поръчка

Материала е с добро качество : сплав, метал, Цвят : сребро и златоЩипки за коса лесно изчезват и се деформира, трайни и могат да служат дълго време на употреба.Изчистен дизайн ги прави по-красиви и привлекателни.Пратката включва общо 2 бр. фини пръчици за коса (1 бр. кръгла топка и 1 бр. кръгли метални пръчки за коса), рафинирани идеалните аксесоари ще ви направят по-очарователна.Основна функция : пръчки за коса могат здраво задържане на косата при правилно използване, както и те могат да станат уникални накити за вашите връзки за коса.Прекрасен подарък за мама : Нашите фиба за коса във формата на пръчици за хранене може да се превърне в неустоимо уникален подарък, който ще зарадва вас и любимия човек, приятелите, семейството и т. Им е много хареса.Дамски Щеки за Коса, Декоративна Шнола за Коса, Пръчици за Хранене, Вилици за коса, Аксесоар "Направи си сам".

Декларирани характеристики