.

Ugeat Косата на самолет една ръка Човешка коса, 20 см и 16 см Удължаване на Косата На върха На ноктите Горещо Стопяване Истински Пряка Човешка Коса # 4, Тъмно-Кафяв Керати?

Ugeat Косата на самолет една ръка Човешка коса, 20 см и 16 см Удължаване на Косата На върха На ноктите Горещо Стопяване Истински

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

1 Удължаване на косата с плосък връх чудесно за плавно elongating и сгъстяване на къси или средни прически. 2,2 опаковки предварително залепени върховете на човешка коса за удължаване на косата са произведени с използване на висококачествени италиански кератинового лепило.Благодарение на клею 3,5 мм, ugeat hair extensions fusion human hair осигурява маскировката и адхезия. 3,50 направления в опаковка, 1 г направление.Обикновено от 2 опаковки се получава цялата корона. Подходящи за всякакви празници : Нова година, Хелоуин, деня на благодарността, Коледа, също са идеални за партита и сватби.Натрупване на човешки косъм на върховете на ноктите - чудесен подарък за жени.Ugeat предварително запечатва косата на върха на ноктите -това е 100% човешка коса remy.Предварително запечатва натрупване на човешки косъм на една ръка може да се къдри, изправяне, боядисване, измиване точно като вашата собствена коса.Косата Ugeat широко полюбилось на потребителите за доброто му качество.Удължаване на косата с плосък връх е много популярен сред клиентите, които обичам да правя прически себе си.То също е популярно сред професионалните стилисти и салони за неговото добро представяне.

Декларирани характеристики