.

Нов Lon0167 23 мм Диамантена Перфораторная Трион надеждна ефективност Тренировка 2 бр. за плочки и Стъкло (id: 7b4 b9 ea ee4)

Нов Lon0167 23 мм Диамантена Перфораторная Трион надеждна ефективност Тренировка 2 бр. за плочки и Стъкло (id: 7b4 b9 ea

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Предназначен за (трайни в употреба) пробиване на отвори с диаметър 23 мм Никелированное тренировка за грешки триони с ненадминат диамант покритие inimitable осигурява отлична производителност и издръжливост при резанииОтличен за внимателно оразмерени производство и прецизно нанасяне на ум-разпенващ дупки на стъкло, солидна плочки, керамика, порцелан, мрамор и други чупливи материали.Нарежете идеални кръгли дупки, дълбоки около гениалния 30 mm. Винаги използвайте лубрикант perfect in workmanship (вода), в противен случай тренировка с диамант покритие ще изглежда спретнато.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви! 1. Диамантена околовръстен трион, покрит с висококачествена диамантен пръстен на разумна цена, осигурява машина за висока точност, се препоръчва дори парче без разкъсани краища. Настоящата никел повърхност го прави по-трайни.Приличат на сегментиран дизайн работи по-ефективно и да служи по-дълго.Пробиване на отвори за стъкло, плиточных бутилки, консервни кутии, блокове, плочки от стъклени влакна, на плочи Mable, светъл камък granit_e (особено за стъкло и теракот) 4. Малко съпротивление надрезу, увеличава скоростта на рязане на дупки, лесно преди и след обработка на канали.0 е Като тренировка : СТЪПКА 1 : Използвайте химикалка, за да отбележи началото на дупки, и продължавайте да се поливат с ВОДА или охладителна течност. СТЪПКА 2 : Сверлите под ъгъл от 45 градуса, за да започне дупка, и сверлите на ниски цени.Наклонете тренировка във вертикално положение, като само дупка ще бъде готово.СТЪПКА 3 : Минимално налягане.Намалете скоростта за почивен дупки или сверлите от друга страна, за да се предотврати пробив.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : ако усетите миризма, отдръпвате!Или скоростта е твърде висока или налягане, което оказвате прекалено голяма. 0 Забележка : 1.Винаги използвайте лубрикант (вода), или да видя ще се влоши. Тази стъклена кольцевую трион трябва да се използва при ниска скорост. По скорост на пробиване, ниско налягане при пробивни и по-широко използване на лубрикант на водна значително удължава срока на експлоатация на длета.

Декларирани характеристики