.

Карманное Плажна Одеяло CALACH, Голям Водоустойчив Плажен мат, Защитени от пясък, 79x83, Компактно Одеяло, Быстросохнущий Лесен Платно подложка за къмпинг, разходки, изл?

Карманное Плажна Одеяло CALACH, Голям Водоустойчив Плажен мат, Защитени от пясък, 79x83, Компактно Одеяло, Быстросохнущий

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Материал : Изработен е от полиестер с висока плътност ripstop 210 TЦвят : Сив 4 * Здрава ABS-анкерные колове; 1 * Карабинер; 1 * Чанта за носене.Капка вода не впитаются в одеяло, и да паднат от него, и то малко количество вода, която може да остане, изсъхва много бързо.В същото време плажен подложка и разполага с 4 фиксирани анкерными колове, така че не е нужно да се притеснявате за това, което плажен мат ще потревожен от вятъра и пясъка, и ще можете да прекарате по-приятно ден на плажа.Също така може да се използва като укритие от дъжда, възстановяване на килима, плажен одеяла, водоустойчива tarps, одеала за пикник, почвата легло покритие и т. Това е наистина многофункционален аксесоар за къмпинг. 【Предпоставка включва】 1 * Плажен мат; 4 * Здрава ABS-якорные колове; 1 * Карабинер; 1 * ЧАНТА за носене. 【Защита от пясък 4 * Здрава ABS-анкерные колове; 1 * Карабинер; 1 * ЧАНТА ЗА НОСЕНЕ. 【Защита от пясък и вода】 Този плажен подложка е изработена от полиестер с висока плътност ripstop 210 T.Единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно се разклаща своето одеяло, когато напускате плаж.Пясък ще плъзне с одеяла, да ви донесат усещането за липсата на пясък.Капка вода не впитаются в одеяло, и да паднат от него, и то малко количество вода, която може да остане, изсъхва много бързо. 【Голям размер и компактен тегло】 Нашето плажна одеало с размер на 79 X 83 инча лесно се поставя за 4-7 души.Тази подложка е проектирана така, че да бъде лесно, на неговия обем след сгъване е само 8 "Х 4,5"Х 1,6", а на тегло - само 0,77 килограм.По този начин, можете бързо и лесно качване в нашата чанта за съхранение, този процес е лесен и удобен.Лесно можете да го носите със себе си навсякъде!. 【Здрав плажен мат】 Тази подложка е пришита в три цвята - син, бял и сив цвят, има качеството на външен вид и висока видимост.Лесно можете да намерите на семейството и приятелите, на улицата или на плажа, без да се притеснявате за това, че се загубиш.В същото време плажен подложка и разполага с 4 фиксирани анкерными колове, така че не е нужно да се притеснявате за това, което плажен мат ще потревожен от вятъра и пясъка, и ще можете да прекарате по-приятно ден на плажа. 【Многократно използване на】 Нашето плажна одеало е отличен за плажове, пикник, къмпинг, разходки, паркове, семейни пътувания, фестивали на открито, риболов и други дейности на открито.

Декларирани характеристики