.

Актуализиран вграден проектор 1080P, проектор Full HD с 9500 люменами, синхронизиране с вашия смартфон, съвместимост с TV Stick/PS4/ DVD плейър / HDMI /AV / VGA за гледане на филми в закр?

Актуализиран вграден проектор 1080P, проектор Full HD с 9500 люменами, синхронизиране с вашия смартфон, съвместимост с TV Stick/PS4/

BGN 21.66

Сума
Налично за поръчка

?ВГРАДЕН резолюция 1080 P ФАНТАСТИЧНО качество на гледане : Благодарение на високата резолюция на вградения 1920 * 1080 и контраст 10000 : 1 този проектор превръща в театър, за развлечения у дома и на открито, през деня и през нощтаТова също така ви позволява да се насладите на видеоклипове или игри с подобрен и кристално чисти дисплей. ? ПРОЖЕКЦИОНЕН екран с диагонал не повече от 300 инча : Този проектор с прожекционен дисплей не повече от 300 инча на разстояние от 30 метра идеален за конферентни зали среден размер, класната стая или на партита на открито. ? Мултимедийна съвместимост : Този проектор, оборудван с портове HDMI, USB, VGA, VA, перфектно работи с TV Stick, хромирано корпус, смартфон, лаптоп, планшетами, PC, DVD-плейър, USB и PS4. Прилагането на тези устройства, без съмнение, ще направят живота ви по-интересен и по-малко стресиращо. ?ВГРАДЕНИ стерео HI-FI И вентиляторная система за ОХЛАЖДАНЕ : Благодарение на нашите мощен и чист стереодинамикам HI-FI може да се насладите на приятно качество на звука, отделен говорител не се изисква.Разбира се, можете да усили звука, за да получите най-доброто изживяване от кино, с помощта на изхода mini jack 3,5 мм. подобрена система за охлаждане 2021 прави шума от вентилатора това видео проектор за домашно кино е много по-тих, отколкото други обикновени проектори.И двете функции - истински празник за ушите. ?ИДЕАЛЕН ИЗБОР за ДНЕВНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ : Този проектор ви дава възможност да ползват ежедневни развлечения по време на всички видове тържества.Нашият проектор с резолюция 1080 P и вградени стерео високоговорители HIFI, подходящ за използване в стаята си, на двора, в гаража или в лагери на открито, ще се създаде най-доброто усещане за домашно кино.Нашият собствен проектор 1080 P ще задоволи всичките ви лични и бизнес нужди, които със сигурност ще са необходими!. ?ВГРАДЕН резолюция 1080 P ФАНТАСТИЧНО качество на гледане : Благодарение на високата резолюция на вградения 1920 * 1080 и контраст 10000 : 1 този проектор превръща в театър, за развлечения у дома и на открито, през деня и през нощта.Това също така ви позволява да се насладите на видеоклипове или игри с подобрен и кристално чисти дисплей. ? ПРОЖЕКЦИОНЕН екран с диагонал не повече от 300 инча : Този проектор с прожекционен дисплей не повече от 300 инча на разстояние от 30 метра идеален за конферентни зали среден размер, класната стая или на партита на открито.

Декларирани характеристики