.

Умен преносим проектор Miroir M700S 1080p, вграден стрийминг за домашно кино. HDR HDMI, Dolby и DTS, вграден високоговорител. 5G Wi-Fi и Bluetooth

Умен преносим проектор Miroir M700S 1080p, вграден стрийминг за домашно кино. HDR HDMI, Dolby и DTS, вграден високоговорител.

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Този проектор е проектиран с оглед на трайност, като предлага впечатляващ срок на експлоатация в режим up 20 000 часа в нормален режим и зашеметяващите 30 000 часа в режим ECOТова означава, че можете да се наслаждавате на любимите си филми, презентации и игри в продължение на години, без да се притеснявате за скъпата подмяна.Вграден 3-ватов говорител за възпроизвеждане на звук.Конектор за аудио изход 3.5 мм ви позволява да свържете външни високоговорители за още по-голямо потапяне. съединители RJ-45 и HDMI осигуряват всички цифрови връзки.Поддръжка на игрален режим с течение на времето за отговор на по-малко от 50 милисекунди.Вградена батерия, работи до 2 часа (ЕКО-режим).В комплекта : дистанционно управление, проектор, HDMI кабела.Благодарение на дълготрайни led лампа, живот, който варира до 20 000 часа в нормален режим на работа и 30 000 часа в режим ECO, този проектор е в състояние да работи дори и в условията на интензивно използване.Дистанционно, ac адаптер, HDMI Кабел, Инструкция.Този проектор е проектиран с оглед на трайност, като предлага впечатляващ срок на експлоатация в режим up 20 000 часа в нормален режим и зашеметяващите 30 000 часа в режим ECO.Това означава, че можете да се наслаждавате на любимите си филми, презентации и игри в продължение на години, без да се притеснявате за скъпата подмяна.Вграден 3-ватов говорител за възпроизвеждане на звук.Конектор за аудио изход 3.5 мм ви позволява да свържете външни високоговорители за още по-голямо потапяне. съединители RJ-45 и HDMI осигуряват всички цифрови връзки.Поддръжка на игрален режим с течение на времето за отговор на по-малко от 50 милисекунди.Вградена батерия, работи до 2 часа (ЕКО-режим).В комплекта : дистанционно управление, проектор, HDMI кабела.Благодарение на дълготрайни led лампа, живот, който варира до 20 000 часа в нормален режим на работа и 30 000 часа в режим ECO, този проектор е в състояние да работи дори и в условията на интензивно използване.Дистанционно, ac адаптер, HDMI Кабел, Инструкция.

Декларирани характеристики